Natalia - opinia (1) Przedszkole przede wszystkim bardzo profesjonalne, z wykwalifikowaną Kadrą, a... Natalia marek - opinia (1) tragedia, pani dyrektor od rekrutacji jest pasywno agresywna. lekceważy... marek Kasia - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z przedszkola i polecamy wszystkim. Opieka... Kasia
Julia - opinia (1) Polecam z całego serca! Mogę powiedzieć, że to najlepszy żłobek jaki... Julia HST - opinia (1) Bardzo fajne, przyjazne dzieciom przedszkole, otwarte także w wakacje. Polecam! HST Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam. Syn zawsze zadowolony i uśmiechnięty. Często ma pretensje, że... Agnieszka Mama Misia - opinia (1) Jestem bardzo bardzo zadowolona z wyboru przedszkola, a wcześniej żłobka.... Mama Misia Paulina - opinia (1) Grupa Toddlers to wspaniałe i przyjazne miejsce dla dziecka. Dzięki... Paulina O. - opinia (1) Do przedszkola uczęszczała dwojka moich dzieci. Jedno zostało wspaniale... O. Klaudia - opinia (1) Idealne przedszkole dla naszej córki! Piękne przestronne sale, ciekawe... Klaudia Weronika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru placówki. Moje dziecko z ogromną radością... Weronika Paulina - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tego przedszkola. Widzę jak córka wspaniale... Paulina Justyna - opinia (2) Wspaniałe miejsce, indywidualne podejście do każdego maluszka. Panie z... Justyna Katarzyna - opinia (1) Najlepsze przedszkole, jakie może wyobrazić sobie nie tylko dziecko, ale i... Katarzyna Mama 5latki - opinia (2) Moja córka, uczęszczała do tej placówki do przedszkola odkąd ukończyła 2,5... Mama 5latki Gosia - opinia (1) Szczerze polecam tę placówkę! Zarówno grupę żłobkową, jak i przedszkolną. Syn... Gosia Karolina - opinia (2) Nie polecam tej placówki. Bardzo źle nas potraktowano. Już dawno byly rozmowy... Karolina Anastazja K - opinia (2) Musieliśmy zrezygnować z przedszkola z powodów finansowych ale daje w tej... Anastazja K Anastazja K - opinia (1) Musieliśmy zrezygnować z przedszkola z powodów finansowych ale daje w tej... Anastazja K Dorota - opinia (1) Po 1,5 roku uczęszczania córeczki do Radosnych Maluchów mogę śmiało wystawić... Dorota