Karol - opinia (1) Przedszkole w środku bardzo zaniedbane i smutne. Opieka bardzo dobra poza... Karol Mama - opinia (1) Absolutnie odradzam to miejsce. Metody wychowawcze prosto z prlu. Adaptacja... Mama Aleksandra - opinia (1) Przecudowne przedszkole! Wspaniała kadra! Wszyscy są bardzo mili i życzliwi! Aleksandra
Piotr Kaczmarek - opinia (1) Z całego serca polecam. Mam tam dwójkę dzieci i jesteśmy bardzo zadowoleni. Piotr Kaczmarek Magnus - opinia (1) Ogólnie nie mogę narzekać ale fakt ciągle zmieniających się przedszkolanek i... Magnus Bożena - opinia (1) Serdecznie polecam opiekę w Placówce Żłobkowej Gdynia ul. Łebska. Mój... Bożena Agnieszka - opinia (1) Przedszkole Tuptusie to najlepsze miejsce dla mojego dziecka jakie mogłam... Agnieszka kama - opinia (1) przydalby sie remont.... bo wyglada jak w latach 70... ale panie sa super.... kama Rodzic - opinia (1) Panie oddane i bardzo pomocne. Żadnego problemu nie zamiatają pod... Rodzic Beata - opinia (1) Kameralne i sympatyczne miejsce z rodzinną atmosferą. Moja córka uczęszcza... Beata Sławek - opinia (1) Miejsce godne polecenia! Świetna opieką i zaangażowanie że strony kadry Sławek Zadowoleni rodzice Agatki - opinia (1) Przedszkole prowadzone w miłej, przyjaznej, rodzinnej atmosferze. Od progu... Zadowoleni rodzice Agatki Rodzice - opinia (1) Przedszkole super! Bardzo profesjonalna jakość usług. Szczególnie polecamy... Rodzice Janka - opinia (1) Serdecznie polecam placówkę w Gdyni, stała wykształcona kadra, polecam... Janka Marek - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Moje dziecko jest bardzo muzykalne i uwielbia zajęcia... Marek Przedszkole Malutkowo 27 Gdynia Wiejska (2) Witam, zwracam się z prośba o o wyrażenie opinii na temat przedszkola, dziękuję Kama Tata - opinia (1) Dobrze zorganizowane i poukładane przedszkole. Chłopaki i rodzice są jak... Tata Adrianna - opinia (1) Polecam z całego serca, jeśli ktoś szuka przedszkola w którym dziecko jest... Adrianna Zadowolona Mama :) - opinia (1) Bardzo Polecamy chodzimy od 2018 roku Zadowolona Mama :) a-aleksandrakolacka@wp.pl - opinia (1) Do Przedszkolak nr 8 chodził mój starszy syn byłam bardzo zadowolona ,zresztą... a-aleksandrakolacka@wp.pl