Tata - opinia (1) Dobrze zorganizowane i poukładane przedszkole. Chłopaki i rodzice są jak... Tata Adrianna - opinia (1) Polecam z całego serca, jeśli ktoś szuka przedszkola w którym dziecko jest... Adrianna Zadowolona Mama :) - opinia (1) Bardzo Polecamy chodzimy od 2018 roku Zadowolona Mama :)
a-aleksandrakolacka@wp.pl - opinia (1) Do Przedszkolak nr 8 chodził mój starszy syn byłam bardzo zadowolona ,zresztą... a-aleksandrakolacka@wp.pl Pati - opinia (1) Miejsce w świetnej lokalizacji z dala od ulicy i hałasu.Bardzo dobra opieka i... Pati Bartosz - opinia (1) Super miejsce, polecam z calego serca! Bartosz Rodzic - opinia (1) Wesołe krasnalki , to przyjazne miejsce dla maluszków. Panuje tu domowa... Rodzic Ewa - opinia (1) Cudowne kochające ciocie. Wspaniałą domowa atmosfera. Mnóstwo ciekawych... Ewa Joanna - opinia (1) Super miejsce i super Ciocie. Czułe i odpowiedzialne, które poświęcają... Joanna Mama Lilki I Nikodema - opinia (1) Miejsce godne polecenia. Dziecko chętnie uczęszcza na zajęcia, zdobywa... Mama Lilki I Nikodema Grażyna - opinia (1) Kontakt do fundacji otrzymałam poszukując najlepszego miejsca do terapii... Grażyna Ola - opinia (1) Może kiedyś to przedszkole było dobre. Nie wiem, bo znam je za czasów obecnej... Ola Adam - opinia (1) Bardzo przyjazne przedszkole, przemiła kadra, świetnie wyposażone w tablice... Adam S - opinia (1) Świetne przedszkole super opieka wszystkie panie bardzo miłe i pomocne i... S Mama Dziewczynek - opinia (1) Właśnie zakończyliśmy naszą przygodę z Przedszkolem Teddy. Był to dla nas... Mama Dziewczynek Rodzice Olka - opinia (1) Świetne Przedszkole! Syn właśnie zakończył ponad 2 letni pobyt w przedszkolu.... Rodzice Olka Monika Żulkiewicz - opinia (1) odradzam!! Dzieci bywają niedopilnowane i sprawiają kłopoty a wtedy dyrekcja... Monika Żulkiewicz zadowolona mama - opinia (1) Moje dziecko uczęszcza do przedszkola już drugi rok i muszę przyznać, że od... zadowolona mama Marta - opinia (1) swietnie zorganizowane polkolonie, dzieciaki spedzaja duzo czasu na swiezym... Marta Patrycja - opinia (1) Przecudowne miejsce!! Opieka i jakość przede wszystkim na wysokim poziomie.... Patrycja