Nadal w szoku - opinia (1) Dziś z tej placówki wyszło samo dziecko- uciekło. Dziecko 5 letnie z... Nadal w szoku Asia - opinia (1) Świetne miejsce. Pani Marysia i Agnieszka prowadzą bardzo kreatywne zajęcia.... Asia Basia - opinia (1) Klimaciarsko i z fantazją! a przy tym profesjonalnie i bezpiecznie! Z całego... Basia
Agata - opinia (1) Warsztaty są super! Moje dziewczynki uwielbiają gotowanie w lesie! Super... Agata Jacek - opinia (1) Nie wyobrażam sobie lepszego przedszkola..:) Jacek Agnieszka - opinia (1) Wspaniałe przedszkole, profesjonalna kadra, super pani dyrektor, duże... Agnieszka Tata Jasia - opinia (1) Bardzo fajne, kameralne przedszkole. Synek spędził tam fajny okres, aż do... Tata Jasia Mama Kubusia - opinia (2) Posłanie naszego synka do Jaworka było strzałem w dziesiątkę. wszyscy... Mama Kubusia Pszczoła - opinia (1) Najcudowniejsze osoby we własciwym miejscu. Długo czekałem na te chwile.... Pszczoła Marta Klekociuk - opinia (1) Najlepsze przedszkole jakie mogłam wybrać dla swojej córeczki :) Panie bardzo... Marta Klekociuk Agnieszka - opinia (1) Dwójka moich dzieci chodziła tam i polecam. Mega miłe i pomocne Panie,... Agnieszka Margo - opinia (1) Rewelacyjne przedszkole. Synek czuje się w nim świetnie. Chętnie uczestniczy... Margo Zadowolona mama - opinia (1) W przedszkolu panuję bardzo przyjazna atmosfera, Pani Jola oraz Pani Katja są... Zadowolona mama Mama - opinia (1) Nasza córka jest zachwycona przedszkolem, my również. Teraz wiemy gdzie... Mama Laura - opinia (1) Polecam przedszkole oraz Żlobek . Mój synek uczęszcza do 4 Kids na... Laura Luna - opinia (1) Znakomite przedszkole, wspaniałą kadra, dobry program nauczania ,ogólnie... Luna Mama - opinia (1) Otwarte na dzieci z problemami! Przede wszystkim to przedszkole otwarte na... Mama Mama Poli P. - opinia (1) Najlepsze przedszkole, cudowne Panie, edukacja Montessori z prawdziwego... Mama Poli P. Klara - opinia (1) Uważam że przedszkole jest bardzo fajną placówką , Syn ładnie sie rozwija... Klara Aneczka - opinia (1) Bardzo fajne miejsce dzieci są zadowolone panie komunikatywne . Jedzenie... Aneczka