Karolina i Frycuś - opinia (1) Wspaniała kadra, niezapomniane przeżycia dla dziecka będziemy do Was wracać!... Karolina i Frycuś Paula - opinia (1) Super ekipa ,super Miejsce dla każdego Przedszkolaka! Paula M.M. - opinia (1) Bardzo kreatywne Panie. Przy nich dzieci nigdy się nie nudzą. Polecam. M.M.
Mama trójki - opinia (1) Świetne nauczycielki, z pasja, wkładają w swoją prace całe serce. Kreatywne,... Mama trójki Becia - opinia (1) Cudowni ludzie, zwłaszcza Zalozycielka, wsparcie nie tylko dla dziecka ale... Becia Jan - opinia (1) bardzo dobre miejsce dla dzieci mam tutaj dwoje maluchow , jestem zadowolona... Jan Edyta - opinia (1) Super przyjazne miejsce córa chodziz dużą ochotą , jedzenie smaczne mój... Edyta Gosia - opinia (1) Cudowne miejsce, domowa atmosfera. Dziecko zaodoptowalonsienodrazu. Bardzo... Gosia Marcin i Kasia - opinia (1) Przedszkole warte polecenia szczególnie za naukę pływania i zajęcia sportowe.... Marcin i Kasia Katarzyna - opinia (1) Przedszkole Przymierze z Dzieckiem to wspaniałe miejsce! Mądry, przemyślany... Katarzyna Małgorzata - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole, piękny ogród przedszkolny, dzieci regularnie sadzą... Małgorzata Natalia - opinia (1) Córka uczęszcza do przedszkola od 2021 roku. Jestem bardzo zadowolona z... Natalia karolina - opinia (1) bardzo jestem zadowolona, ze wybralismy to przedszkole, opieka pierwsza klasa :) karolina Tomek - opinia (1) Świetne miejsce. Jeżeli ktoś poszukuje Przedszkola o wysokim standardzie... Tomek Emilia - opinia (1) Bardzo fajne przedszkole, dzieci zaopiekowane, Różnorodne zajęcia i prace... Emilia Agnieszka - opinia (1) Wspaniałe miejsce, wszystkie Ciocie bardzo sympatyczne i lubiane przez... Agnieszka tata - opinia (1) w regionie nie ma lepszego, polecam tata Tomasz - opinia (1) Warto było przyjść na dzień otwarty w Przedszkolu. Długo się wahaliśmy... Tomasz Joasia - opinia (1) wręcz przeciwnie, polecę :) dzieci super się dogadują, obsługa dydaktyczna... Joasia Zadowolony Tata - opinia (1) Zdecydowanie polecam to przedszkole. Synek codziennie prosi mnie żebym... Zadowolony Tata