tata - opinia (1) w regionie nie ma lepszego, polecam tata Tomasz - opinia (1) Warto było przyjść na dzień otwarty w Przedszkolu. Długo się wahaliśmy... Tomasz Joasia - opinia (1) wręcz przeciwnie, polecę :) dzieci super się dogadują, obsługa dydaktyczna... Joasia
Zadowolony Tata - opinia (1) Zdecydowanie polecam to przedszkole. Synek codziennie prosi mnie żebym... Zadowolony Tata Klaudia - opinia (1) Moje dziecko nie chce wracać do domu, a to chyba mówi samo za siebie :)... Klaudia Buc Nierelatywny - opinia (1) Absolutny TOP, jeśli chodzi o przedszkola. Mam w domu dwie Absolwentki i... Buc Nierelatywny Kasia - opinia (1) Przedszkole super. Panie cudowne. Sporo zajęć dodatkowych. Godne polecenia. Kasia Karolina - opinia (1) Fachowa opieka, bogata oferta zajęć, wiele ciekawych pomysłów ze strony... Karolina Karina - opinia (1) Przedszkole kameralne o wyjątkowo cieplej, rodzinnej atmosferze. Karina Anna - opinia (1) Polecam. Opieka jest super. Dziecko jest zadowolone. ️ Anna Natalia - opinia (1) Najlepsze Przedszkole. Panie ciepłe, miłe, kochane, ale też wymagające,... Natalia Marga - opinia (1) Najlepsze przedszkole w Gdańsku prowadzone z wielkim sercem :) Dużo się dzieje! Marga mama przedszkolaków - opinia (1) Polecam przedszkole całym sercem. Panie w przedszkolu zawsze miłe,... mama przedszkolaków M. - opinia (1) Przedszkole z wielkim sercem dla dzieci. A to jest najważniejsze! M. Mama - opinia (1) Dużo ciekawych zajęć, własne podwórko z placem zabaw. Panie zaangażowane w... Mama W. Sz. - opinia (1) rewelacja. super nauczycielki. rozbudowany program i wspaniała atmosfera oraz... W. Sz. TZ - opinia (1) Wszystko super. Panie uprzejme i kompetentne. TZ Ewa - opinia (1) Świetna opieka, wykwalifikowana kadra, przemiłe Panie prowadzące poszczególne... Ewa Aldośka - opinia (1) Polecam, znakomite przedszkole. Świetna kadra. super warunki, polecam Aldośka Mija - opinia (1) Spoko przedszkole, miłe Panie, super zajęcia, dziecko sie świetnie rozwija I... Mija