Ilona - opinia (1) Polecam każdemu! Moje dziecko chodzi do przedszkola drugi rok i nie żałowałam... Ilona Kasia - opinia (1) Przedszkole było na dobrym poziomie za poprzedniej Dyrektorki, niestety te... Kasia Paulina - opinia (1) Najlepsze przedszkola ze słyszenia i później z doświadczenia Paulina
Monika - opinia (1) Witam, chciałabym serdecznie polecić Przedszkole Oksfordzik. Chodziły tam... Monika dorota851 - opinia (1) Polecam bardzo Edu Zielony Zakątek. Moja córeczka od 2 dnia chodzi z... dorota851 Pan tata - opinia (2) Placówka rewelacyjna pod względem zajęć dodatkowych. Niezależnie od pogody... Pan tata Ada K. - opinia (1) Świetne przedszkole! Najlepsze w Trójmieście! Opieka serdeczna i czuła -... Ada K. Mich - opinia (1) Zmiana niestety negatywna. Były Ciocie nie ma ciotek, wymiana obsługi jak... Mich ja - opinia (1) Synek uczęszcza od kilku miesięcy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Panie są mega... ja Mama - opinia (2) Kreatywne spędzanie czasu, super zajęcia dodatkowe, plac zabaw i duże... Mama Magdalena Mogielnicka - opinia (1) Przede wszystkim przedszkole jest zgodne z moim podejsciem do wychowania.... Magdalena Mogielnicka Marta - opinia (1) Świetne przedszkole z cudowną kadrą, najlepszą pod słońcem ! Panie pracują z... Marta Michał - opinia (1) bardzo fajne przedszkole :) dobrze wyposażone, bardzo dobrzy wychowawcy Michał Aleksandra Śpiewak - opinia (1) Dwoje moich dzieci tam chodziło, uważam że jest tam świetna opieka. Moje... Aleksandra Śpiewak Kuba - opinia (1) Opieka fantastyczna oraz dodatkowe zajęcia. Kuba K. - opinia (1) Najlepsze Przedszkole w Gdańsku, z wspaniałymi nauczycielkami z powołania,... K. Adam - opinia (1) Polecam gorąco. Super zaangażowane Panie. Synek pierwsze co mówi po... Adam Ania - opinia (1) Najcudowniejsze miejsce dla dzieci pod słońcem. Ania Borko - opinia (1) Super przedszkole. Dzieci idą i wracają szczęśliwe. Borko Rodzic - opinia (1) Bardzo fajne przedszkole, panie nauczycielki stworzone do opieki i nauki... Rodzic