Filip P - opinia (1) Jestem bardzo usatysfakcjonowany, pracownicy bardzo mili, a dziecko zawsze... Filip P Monika - opinia (1) Przedszkole prezentuje najwyższą jakość usług. 3 panie na grupę- wszystkie... Monika Jan - opinia (1) Ok. Polecam przedszkole, dobre wyposażenie , dodatkowe zajecia, profesjonalna... Jan
Karolina - opinia (1) Wiele dodatkowych zajęć. Dziecko jest bardzo szczęśliwe gdy wraca z przedszkola Karolina Klaudia Zubrzycka - opinia (1) Dawno nie spotkałam się z tak ciepłym, radosnym, przyjaznym, ze wspaniałym... Klaudia Zubrzycka Adam - opinia (1) Wspaniałe miejsce, super miejsce dla dzieci mogą tam się dobrze rozwijać etc. Adam Agata - opinia (1) Pełen profesjonalizm, bardzo polecam Agata Maciej - opinia (1) Wspaniałe przedszkole, super podejście zabawy i nauki. Serdecznie polecam... Maciej Rodzice - opinia (1) Razem z żona uważamy, że przedszkole do którego chodzi nas syn jest jednym z... Rodzice Agnieszka - opinia (1) Super przedszkole, wspaniałe Panie i program nauczania Agnieszka Andzia - opinia (1) Super ! Super ! Super ! Polecam z calego serduszka Andzia Ojciec trzech. - opinia (1) Od września posyłam tam trzecie dziecko, to świadczy o fakcie jakim zaufaniem... Ojciec trzech. Tata Paweł - opinia (1) Nie wiem czy najlepsze, bo do innej placówki nigdy Olek nie chodził:) ( nigdy... Tata Paweł AniaMaria - opinia (1) Jestem mamą tegorocznego krasnoludka. Córka uwielbia chodzić do przedszkola,... AniaMaria Aneta - opinia (1) Najlepsze przedszkole jakie mogłam wybrać dla swojego dziecka! Adaptacja... Aneta Mama Zosi - opinia (1) Żyrafa to miejsce bardzo przyjazne dzieciom z bogatą ofertą zajęć, warsztatów... Mama Zosi marek - opinia (1) Zaraz poślemy tam drugie dziecko, nawet sek sie nie zastanawialiśmy marek Tata L. - opinia (1) Żyrafa jest miejsce, któremu w pełni ufam jako rodzic. Kadra jest świetna,... Tata L. Kasia - opinia (1) Polecam z całego serca- świetne Panie, przemiła atmosfera. Dbanie o rozwój... Kasia Mama Marcepanka - opinia (1) O "Żyrafce" mogę powiedzieć wiele, wszystko w samych superlatywach. Dziecko... Mama Marcepanka