Violciak - opinia (2) U nas drugie dziecko juz kończyć będzie to przedszkole, polecam wspaniała... Violciak Aneciak - opinia (2) To był najlepszy wybór. Córeczka mega zadowolona, bardzo lubi przedszkole a... Aneciak Mama przedszkolaka - opinia (1) 6/6 świetne podejście pedagogów i rewelacyjne zajęcia dla Dzieci. Nowoczesna... Mama przedszkolaka
Rodzice - opinia (1) Moim zdaniem profesjonalne przedszkole, fajne zajęcia dla dzieci, bardzo... Rodzice Olha - opinia (1) Bardzo mi się podoba przeszkolą. Mój syn zadowolony. Jemu wszystko pasuje.... Olha KM - opinia (1) Polecam przedszkole na ulicy Damroki! Bardzo miłe panie, dobre jedziecie i... KM MT - opinia (1) Miejsce jak najbardziej godne polecenia. Panie w żłobku to prawdziwe anioły,... MT M - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole, kochani nauczyciele pracujący z zaangażowaniem. M Janina - opinia (1) Szczerze polecam to przedszkole! Troskliwa, kompetentna kadra. Wspaniała... Janina Norbert - opinia (1) Trafiliśmy do Lalala z innego przedszkola po nieudanej adaptacji naszego... Norbert Rodzice - opinia (1) Wspaniałe miejsce super zdjęcia polecam Rodzice Magda - opinia (1) Miejsce wyjątkowe z wielu powodów: fantastyczna kadra, bardzo ciepła,... Magda Marcin - opinia (1) Bardzo dobre podejście do wychowania i edukacji najmłodszych Marcin Ala - opinia (1) Zaangażowany zespół, otwarty na dialog z rodzicami i nowe wyzwania, jeżeli... Ala Katsiaryna - opinia (1) Wspaniałe przedszkole z ciepłym podejściem do dziecka. Świetna atmosfera,... Katsiaryna Paulina - opinia (1) Wspaniałe miejsce z indywidualnym podejściem do malucha. Kadra poświęca dużo... Paulina Karolina - opinia (1) Mój synek tak dobrze się czuje w przedszkolu , że czasem jak go odbieram mówi... Karolina Bartek - opinia (1) Polecam każdemu. Moja córka bardzo lubi chodzić do tego żłobka, jeszcze nie... Bartek Rodzic - opinia (1) Nasz syn chodzi do przedszkola dopiero od sierpnia ale z całą pewnością mogę... Rodzic Miłosz - opinia (1) Mamy same pozytywne wrażenia, jesteśmy bardzo zadowoleni z Naszego... Miłosz