Kasia - opinia (1) Polecam z całego serca- świetne Panie, przemiła atmosfera. Dbanie o rozwój... Kasia Mama Marcepanka - opinia (1) O "Żyrafce" mogę powiedzieć wiele, wszystko w samych superlatywach. Dziecko... Mama Marcepanka Filip - opinia (1) Po własnych urazach z dzieciństwa związanych z przedszkolem zależało mi, aby... Filip
Krzysztof Kardasz - opinia (1) Moje dziecko uczęszcza do Żyrafy trzeci rok. Podejście przedszkola i... Krzysztof Kardasz Ania - opinia (1) wszystko super, poza brakiem kadry (ale to chyba wszędzie), w związku z tym... Ania MamaZosi - opinia (1) Znakomite przedszkole, super panie, dużo zajęć dodatkowych, polecam MamaZosi Bożena - opinia (1) Moja córka chodzi do tego przedszkola lecz moja opinia jest niezbyt... Bożena alicja rogowska - opinia (1) Wspaniałe przedszkole. Dzieci zaopiekowane, zadbane. Można powiedzieć... alicja rogowska Jolka - opinia (1) Mega placówka. kadra cudna, ja jestem serio pod wrazeniem, dwie córki tu... Jolka Sandra - opinia (1) swietne przedszkole, panie super, widac ze mega serducho do dzieci. Lubią... Sandra Tata Bruna i Niny - opinia (1) Najlepszą recenzją przedszkola Montessori 1 jest zadowolenie dzieci i chęć z... Tata Bruna i Niny Julia - opinia (1) Polecam Czuje się tam dobrze, z pomocą kadry pięknie rozwija zdobyte w domu... Julia Szczepanska-Chabas - opinia (1) Bardzo przyjazne ..przedszkole.. Szczepanska-Chabas Joanna - opinia (2) Przedszkole spełnia wszelkie oczekiwania pod względem opieki oraz zajęć... Joanna Natalia - opinia (2) Z największą przyjemnością chcę publicznie wygłosić, że to przedszkole... Natalia Łukasz - opinia (1) Świetne nauczycielki, bardzo dobra opieka, przedszkole zadbane i dobrze... Łukasz Agnieszka - opinia (1) Polecam, opieka na najwyższym poziomie, super nauczyciele i pozostali... Agnieszka Nadzieja - opinia (1) Kameralne przedszkole, zlokalizowane bardzo blisko plaży. Cudowna kadra,... Nadzieja Marzenka - opinia (1) Super przedszkole.Miłe Panie ,super podejście do dzieci Marzenka Malwina - opinia (1) Cudowna opieka.Dziecko z uśmiechem wchodzi i wychodzi. Malwina