Katarzyna Herman - opinia (1) Bardzo profesjonalna i sprawna przeprowadzka. Panowie starannie zabezpieczyli... Katarzyna Herman Andrej - opinia (2) I can really recommend this company to make some furniture transfer. Very... Andrej Arek - opinia (1) Solidna firma, przewiezli bezpiecznie wszystko do mojego nowego mieszkania.... Arek
Mateusz - opinia (1) Panowie rzetelni i fachowi przeprowadzka wykonana wzorowo. Mateusz Helen. - opinia (1) Dobrze, że są takie firmy, miałam kilka walizek do przewozu i dwa mebelki,... Helen. Andrzej - opinia (1) Panowie szybko, sprawnie i bez żadnych uszkodzeń zrealizowali moją... Andrzej Paweł - opinia (2) Bardzo dobra firma, wszystko wykonane zgodnie z ustaleniami, polecam w 100% Paweł Marek - opinia (2) Przeprowadzka przebiegla sprawne, co najwazniejsze nic nie uleglo... Marek wk - opinia (1) Serdzecznie polecam panów z Bullet Move. Szybko i sprawnie pomogli nam w... wk Marek - opinia (1) Przeprowadzka zrobiona szybko, sprawnie i bez żadnych uszkodzeń przewożonych... Marek Paweł - opinia (1) Bardzo dobra firma, wszystko odbyłu się punktualnie i zgodnie z ustaleniami.... Paweł Maciej - opinia (2) Solidna firma.Usługa wykonana w terminie,dbająca o powieżony towar do... Maciej Kasia Pomorska - opinia (1) Świetna ekipa. Panowie przez wiele godzin pracowali jak mróweczki, z... Kasia Pomorska Aleksander - opinia (2) Panowie dziękuję za załatwienie szybko sprawnie przewozu, jak będe... Aleksander Patrycja - opinia (2) Firma profesjonalnie obsługuje swoich klientów! Jest zaangażowana i nawet w... Patrycja Magdalena - opinia (1) Polecam. Miałam mnóstwo rzeczy a poszło szybko i sprawnie. Wiele... Magdalena Maciej - opinia (1) Bardzo sprawna ekipa. Przeprowadzka przebiegła czysto i profesjonalnie.... Maciej Andrzej - opinia (1) Witam.Chciałem podziękować firmie Jack-Trans za sprawnie przeprowadzoną... Andrzej Grzegorz - opinia (2) Prowadzę firmę i na czas remontu w biurze musieliśmy gdzieś przechować... Grzegorz Matylda - opinia (1) Polecam firme Achilles, wszystko sprawnie, uczciwie i terminowo.Pomogli nam... Matylda