Zbyszek - opinia (1) Bardzo mili i silni panowie. Dziękujemy i polecamy jak ktoś szuka najlepszych. Zbyszek menadżer odziału Freedom Gdynia - opinia (2) Freedom Nieruchomości dziękuje za sprawną i profesjonalną organizację naszej... menadżer odziału Freedom Gdynia GastroHouse - opinia (1) Pierwsze skojarzenie na hasło : mieć fach w ręku to od niedawna Ci Panowie.... GastroHouse
Grażyna - opinia (1) Gorąco polecam. Pełen profesjonalizm. Panowie punktualni, bardzo szybcy, a... Grażyna Kamila - opinia (1) Panowie bardzo profesjonalni. Szybko i sprawnie przeprowadzona przeprowadzka... Kamila Ewa - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona terminowa usługa fachową dobry kontakt wysoka... Ewa Roman L. - opinia (2) Punktualni, solidni, pracowici i bardzo sympatyczni Roman L. Krzysztof - opinia (2) Jestem po przeprowadzę jestem bardzo zadowolony z tej firmy Panowie... Krzysztof kampizzi - opinia (1) Przeprowadzka z Poznania pełen profesjonalizm. Szybko, bezpiecznie, co... kampizzi Gosia - opinia (1) Rewelacja!!!. Agata meble odmówiła transportu sofy narożnej ze względu na... Gosia Agnieszka - opinia (1) Bardzo sprawna usługa. Sympatyczni i ogarnięci goście. Agnieszka Grzegorz Stanke - opinia (2) Skorzystałem z tej firmy pierwszy raz i jestem mega zadowolony. Przyjazd na... Grzegorz Stanke Dominika - opinia (2) Korzystałam z usług tej firmy 3 razy i za każdym razem wszystko było na... Dominika Iwona - opinia (2) Punktualnie, zgodnie z warunkami czasu, z dbałością o meble i bez zbędnych... Iwona Kaja - opinia (1) Zdecydowanie polecam usługi tej firmy. Przeprowadzka przebiegła szybko,... Kaja Łukasz - opinia (1) Pełen profesjonalizm, polecam z czystym sumieniem Łukasz Anna - opinia (1) Szybko i sprawnie, cena jak najbardziej ok. Anna Aga i Jacek - opinia (1) Bardzo fajna ekipa. Przeprowadzaliśmy cały dom do dwóch mieszkań. Panowie... Aga i Jacek Krzysztof - opinia (1) Jak najbardziej polecam. Szybko i sprawnie. Generalnie bezproblemowo. Na... Krzysztof Burza1960 - opinia (1) Super. Pracownicy Firmy wykonali zadanie szybko , sprawnie. Jeśli komuś... Burza1960