Maciej - opinia (1) Doskonały kontakt! Świetna obsługa. Polecam !! Maciej Rostik - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ! Dobrze zgrana ekipa Rostik Jarek - opinia (1) Solidna firma. Panowie punktualni, konkretni,dobrze zabezpieczyli meble. Polecam Jarek
Arek - opinia (1) Chłopaki godni polecenia Sprawnie, dokładnie, bez zbędnych przemyśleń. Jednym... Arek Wiesław - opinia (1) Bardzo profesjonalne doradztwo, poszło znacznie szybciej niż inna firma, z... Wiesław Mioduch - opinia (1) Po prostu najlepsi w trójmieście. Przeprowadzali mnie kilka razy, zawsze było... Mioduch Marek - opinia (1) Panowie profesjonalnie podchodzą do sprawy! Bardzo sprawna uśmiechnięta... Marek Wioleta - opinia (1) Bardzo szybko i solidnie zrealizowane zlecenie. Polecam Wioleta Danuta - opinia (1) Sprawnie i bezproblemowo jestem bardzo zadowolona i wszystkim polecam tą... Danuta Pan Pan - opinia (2) Przeprowadzka poszła świetnie mimo drogi z Krakowa do Gdańska. Ekipa zgrana i... Pan Pan Małgosia - opinia (2) Pan właściciel słowny i bardzo uprzejmy. Panowie wnoszący meble bardzo się... Małgosia Karol - opinia (1) Bardzo sprawna ekipa, kilka razy korzystałem i będę ich chwalił gdzie się da... Karol Ola - opinia (1) przewóz mebli przebiegł szybko, sprawnie, bezproblemowo, bez uszkodzeń -... Ola Krzysztof GA - opinia (2) Solidna firma! Profesjonalne: podjęcie do tematu, wszystko na czas,... Krzysztof GA Mateusz - opinia (1) Panowie punktualni, kulturalni, szybko i sprawnie wykonali swoją robotę.... Mateusz Joanna - opinia (1) Korzystałam z firmy w celu transportu kanapy i szafy. Wszystko... Joanna Joanna - opinia (2) Z całego serca polecam firmę tragarzówka. przeprowadzka przeprowadzona... Joanna KK - opinia (1) Polecam pełna profesjonalna obsługa podczas przeprowadzki. KK Przemysław - opinia (1) Szybko sprawnie Polecam Przemysław Marek , Beata i "młody " - opinia (1) Ekipa w osobach Wieczny, Krzysiu, Junior i Proton - to dream team. działania... Marek , Beata i "młody "