Marek , Beata i "młody " - opinia (1) Ekipa w osobach Wieczny, Krzysiu, Junior i Proton - to dream team. działania... Marek , Beata i "młody " Antoni - opinia (2) Bardzo mili panowie. Mimo ciężaru ładunku i kilku napotkanych po drodze... Antoni Anna - opinia (1) Super! Jestem bardzo zadowolona i milo zaskoczona ekspresowa organizacja Pana... Anna
Tomasz K... - opinia (1) Panowie punktualni, energicznie, szanujący swój czas i czas klienta, bardzo... Tomasz K... Ada - opinia (2) Szybko, sprawnie i bez problemów. W porównaniu do firmy konkurencyjnej, z... Ada Wojciech - opinia (2) Rewelacja! Niezwykle mili Panowie, bardzo uważali na wszystkie rzeczy, aby... Wojciech Marcelinka - opinia (1) Świetna ekipa! Silni i kulturalni i o to chodzi. Właściciel bardzo miły,... Marcelinka adam - opinia (1) Fantastyczna ekipa, bardzo pracowici panowie. Jestem zadowlony i polecam z... adam mistrzowie (2) Jestem bardzo zadowolony ! Dziękuję i polecam. adam. anka - opinia (2) Prawdziwy serwis przeprowadzkowy. Panowie poza noszeniem mebli pomogli mi... anka Gabriela - opinia (2) Sprawnie, profesjonalnie. Panowie bardzo uprzejmi i pomocni :) jak... Gabriela Jolanta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi jaką wykonali dla nas Panowie z sixpak.pl... Jolanta Anita - opinia (1) Polecam!!!!!!!!!!!!!! Bardzo ostrożni i sprawni panowie ;) Anita Żłobek Niezapominajka - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, bardzo uczciwe godziny pracy, zero przerw,... Żłobek Niezapominajka Ewa - opinia (1) polecam !!! po pierwsze - Panowie przyjechali punktualnie , po drugie -... Ewa Jacek - opinia (1) Przeprowadzka przeprowadzona bardzo sprawnie Jacek martha - opinia (1) Zdecydowanie zgaddzam się pozostałymi opiniami :))) bez stresu i bez... martha WAL - opinia (1) Bardzo przystępne ceny, polecam każdemu. Wysoka jakość usług !!! WAL Marta - opinia (1) Panowie, bardzo dziękuję Marta Zadowolony (2) Pełen profesjonalizm, bardzo wysoka kultura osobista i nieocenione... Mariusz