Piotr Jaskuła - opinia (2) Gorąco polecam przeprowadzkę z firmą BulletMove. Panowie Krystian, Maciej i... Piotr Jaskuła Daniel - opinia (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie Daniel Marcin - opinia (2) Przenosiłem firmę z Achilles już dwa razy, bardzo profesjonalna ekipa i... Marcin
Marta - opinia (1) Super ekipa , profesjonalne podejście !!!Polecam z całego serca!!! Marta Marta - opinia (1) Super ekipa , profesjonalne podejście !!!Polecam z całego serca!!! Marta Marta - opinia (1) Super ekipa , profesjonalne podejście !!!Polecam z całego serca!!! Marta Marta - opinia (1) Super ekipa , profesjonalne podejście !!!Polecam z całego serca!!! Marta Aneta - opinia (1) Bardzo rzetelna firma. Polecam. Panowie przewozili nam meble na mazury.... Aneta Kuba - opinia (1) Solidna firma! Profesjonalna obsługa! Kuba Gman - opinia (1) Firma rewelacyjna, przeprowadzka była z 3 piętra w bloku bez windy. Wszystkie... Gman Mirosław - opinia (1) Super firma, super ludzie którzy tam pracują. Mirosław rena - opinia (1) Skorzystalam z uslug firmy przy przeprowadzce - duzej przeprowadzce :)... rena Martyna - opinia (1) Szybko, sprawnie i bardzo mili Panowie. Dobre zabezpieczenie na czas... Martyna Joanna - opinia (1) Solidna firma, panowie punktualni, mili sympatyczni i bardzo pomocni. Joanna Wojciech - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszystkie nasze oczekiwania zostały spełnione.... Wojciech Karol - opinia (1) Polecam. Kulturalni. Mili uprzejmi. Szybko poradzili sobie z przeprowadzka że... Karol Stela22 - opinia (1) Panowie byli punktualnie, spakowali całe mieszkanie. Dobrze zabezpieczyli... Stela22 Norbert - opinia (1) Wszystko sprawnie i bezproblemowo. To moja 3 przeprowadzka z Liderpakiem.... Norbert Krysia - opinia (1) Panowie wykonali dla mnie drobną usluge ale byli przy tym bardzo... Krysia Beata - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Czysta przyjemność. Beata