Zbigniew (70 lat) - opinia (1) Szczerze mogę polecić Firmę - punktualna, szybka, profesjonalna, przewóz... Zbigniew (70 lat) Tomasz - opinia (1) Przeprowadzka z 4go pietra bez windy (!) przeprowadzona szybko i sprawnie.... Tomasz Jack - opinia (1) Po prostu fachowcy. Firm na poziomie. Jack
Dorota - opinia (1) Świetna ekipa, pełen profesjonalizm. Sprawnie i zawsze na czas. A do tego... Dorota Ala Andrzej - opinia (1) Usługa przeprowadzki przebiegła spokojnie i profesjonalnie. Jesteśmy bardzo... Ala Andrzej Łukasz - opinia (1) Jeden telefon i z dnia na dzień przeprowadzka :-) Łukasz JK - opinia (1) Dobrze przeprowadzona przeprowadzka. Bez zniszczeń! Co w cale nie jest łatwe. JK perez - opinia (1) Przeprowadzka przebiegła sprawnie i profesjonalnie. perez gdynianka - opinia (1) Ekspresowa i profesjonalna przeprowadzka. Panowie bardzo zgrani, a nasze... gdynianka Ania - opinia (2) Pierwszy raz pomogli mi przy przeprowadzce jakieś 10 lat temu, kolejny raz 2... Ania Wiktor - opinia (1) Kolejny raz skorzystałem z usług firmy Dromader i tak jak porzednim razem... Wiktor G - opinia (1) Super ekipa bardzo szybko tanio i sprawnie polecam G GR - opinia (1) Bardzo mili, uprzejmi i silni panowie. Dziękuję serdecznie za dobrą robotę.... GR Super zadowolona klientka - opinia (1) Bardzo dobry kontakt, punktualność, rzetelność. Ekipa bardzo miła, uczynna.... Super zadowolona klientka Anita - opinia (1) Bardzo przyjemna obsługa, cena adekwatna do usługi. Polecam! Anita Wiesław Plonowski - opinia (2) Solidność ,precyzja i życzliwość Wiesław Plonowski Krzysztof Gdynia - opinia (2) Najlepsza opcja do przechowywania swoich rzeczy np na czas remontu, czy... Krzysztof Gdynia Joanna - opinia (1) Bardzo miły kontakt za każdym razem kiedy potrzebowałam Pan Marek zawsze... Joanna Beata - opinia (1) Opinia na gorąco. Około godziny 9 złożyłam zamówienie na usługę transportu... Beata Michał Mróz - opinia (2) Polecam , profesjonalizm i miła obsługa Michał Mróz