Adam Szymanowski - opinia (2) Sprawnie, rzetelnie, sympatycznie. Konkurencyjna cena. Adam Szymanowski Najlepsza firma na świecie!!! (2) Super szybka, profesjonalna, kulturalna, z poczuciem humoru ekipa. Bardzo... Roma najlepszy serwis przeprowadzkowy (1) Ekipa rzczywiście oferuje wszytkie uslugi związane z przeprowadzkami, do tego... Angela
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM (2) Pracownicy bardzo się spieszyli, zbili szybę na korytarzu wspólnym a wchodząc... Andrzej Przeprowadzka Wejherowo-Gdańsk (1) Przeprowadzka przebiegła sprawnie i w miłej atmosferze. Panowie działali... Ania Sabina Laskowksa - opinia (1) Bardzo dziękuję za sprawny transport. Panowie byli bardzo mili i wszystko... Sabina Laskowksa Kamil - opinia (1) Zamówiłem bagażówkę do przewozu mebli z BRW na Osowej do Fikakowa, po ok 30... Kamil Przeprowadzka (1) Bardzo fachowa i przyjemna ekipa, nie ma dla nich rzeczy niemożliwych do... Bartek W. Pełen profesjonalizm! (1) Przeprowadzka wykonana szybko sprawnie i bez najmniejszych problemów. Dobra... Kamil super ekipa (1) Profesjonalna firma przeprowadzkowa, polecam każdmu. mar Fantastyczna obsługa (1) Bardzo wysoka jakość usług. Dziękujemy za pomoc i oczywiście polecamy !!! aga i rob super (2) Szybko, tanio, miło, polecam. Na pewno skorzystam ponownie Magda A. - opinia (2) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie na każdym etapie. Przeprowadzka... A. odradzam (1) nie polecam! Niestety bardzo niekompetentna firma. Podczas rozmów... Nikodem Super szybki kontakt (1) Polecam, słowni i solidni. Korzystałam z transportu mebli z Gdyni do Gdańska. Asia Profesjonalni jak zawsze (1) Moja trzecia przeprowadzka. Wszystkie z Liderpakiem. Mili Panowie, wiedzą co... Anna S. Polecam (2) Polecam współprace z firmą Tragarzówka. Pan Jakub szybko znalazł termin i... Krzysztof Lokalny - opinia (1) Bez zastrzeżeń, cena konkurencyjna, sprawnie wykonana przeprowadzka. Lokalny Wiesław - opinia (1) Mój cały dobytek jest już na nowym miejscu, punktualnie i sprawnie. Wiesław Jesteśmy bardzo zadowoleni (1) Polecam gorąco, panowie bardzo szybko uwineli się z przeprowadzką, są... Dagmara i Marcin