Polecam (1) Panowie szybko, sprawnie i cicho wynieśli moje stare meble. Korzystałam z... Grażyna Warszawa - Gdynia (1) Nie ukrywam, ze namiar do odadoz otrzymalam od znajomego z Gdanska. Panowie... Kamila Gostek usluga transportowa (1) Pierwszy raz korzystałam z uslug tej firmy ale zapewne nie ostatni. Obsluga... Joanna
Przeprowadzka mieszkania z Legionów na Wiczlińską (1) Mam bardzo zdanie o tej firmie, umówiłem się telefonicznie, pan wszystko mi... Sławek Transport mebli (1) Firma przewoziła dla mnie komplet wypoczynkowy oraz dwie komody, całość... Mateusz Grajek Pełen profesjonalizm (1) Usługa (transport bagażowy) wykonana perfekcyjnie. Justyna Mieszkanie 74 m2 (1) Może nie jestem szczęściarzem, bo zapewne sporo jest dobrych firm na rynku,... Romek Usługa na najwyższym poziomie (1) Bardzo fachowa obsługa!!! Sprawna ekipa, dbają o detale. Cena adekwatna do... Stefan Przewóz mebli (1) Musiałam przewieźć meble z Moreny na Przymorze i wybrałam firmę Dromader -... Magda Polecam (1) Korzystałam już z usług tej firmy dwukrotnie i bardzo polecam. Profesjonalnie... Marta 3 X S (2) Sprawnie, solidnie i sympatycznie. Świetna ekipa! Polecam! Mn tylko z achillesem (1) Skorzystałam z połączonych usług: transport, magazynowanie, powrotne... Danuta Stosik Firma godna polecenia (3) Profesjonalne usługi. Polecam! Seb Pełen Profesjonalizm (1) Jestem pod wrażeniem. Miła i pomocna obsługa przez telefon, zaś sama... Audryna Profesjonalna firma (1) Przeprowadzałam swoją piekarnię. Panowie przyjechali punktualnie co do... Katarzyna Grażka (1) Z usług www.tragarzowka.pl korzystałam trzykrotnie i nie zawiodłam się .... Grażka Pełen profesjonalizm. Polecam (2) Polecam korzystanie z usług Michał Szwaguliński pełen profesjonalizm i miła obsługa (1) Panowie przyjechali nawet przed czasem, bardzo sprawnie i szybko uwinęli się... A.Smol Ostrzegam! (1) Przestrzegam przed ta firma. Podnajmuję inne (Zmiana-lokum) bez wiedzy... Joanna Szybko i sprawnie (1) Za jakość się płaci, za prawdziwą jakość warto zapłacić. Skorzystałam z... Barbara