Polecam (1) Polecam. Pełen profesjonalizm. Ewa Super ekipa (1) Polecam każdemu kto planuje przeprowadzkę, wysoka jakość usług i przystępne... Adam Jadwiga Antkowiak - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi przez pracowników firmy... Jadwiga Antkowiak
Przeprowadzka Kartuzy - Gdynia Chylonia (1) Wystawiam pozytywną opinię, praca wykonana poprawnie, pracownicy odpoczywali... Arek profesjonalizm - delikatność - siła (2) Serdecznie pozdrawiam uprzejmych Panów z firmy Bullet-Trans, którzy za... Elżbieta z Osowej Daria - opinia (1) Firma godna polecenia, Panowie super, mili uczynni, fachowo i sprawnie,i w... Daria Bardzo dobra cena i bardzo dobre wykonanie usługi (1) Najlepsza cena z firm do których dzwoniłam (inni koszą minimum za 2 godziny),... Bardzo solidna firma (2) Skorzystalismy z uslugi w dniu 10.05.2019r. Od początku kontakt z firma byl... Ola Przeprowadzka biura - super profesjonalnie (1) Naprawę fachowcy. Przeprowadzaliśmy nasze biuro do budynków Olivia Business... Damian - OLTP Dziękujemy! (2) Fundacja Pomorskie Hospicjum dla Dzieci dziękuje za wsparcie przy przewozie... Pomorskie Hospicjum dla Dzieci Polecam !! (1) Polecam firmę achilles jako znakomitą pod każdym względem!!! Solidna... Michał Mrokowski Kompetentnie, konkretnie (1) Polecam. Świetny kontakt, konkretnie, wszystko jasne, zespół punktualny,... Magdalena Firma godna polecenia (1) Szczerze polecam !Skorzystalam z usługi przeprowadzki , Panowie przewieźli i... Monika Zaufany przewoźnik (1) 4 lutego Panowie pomogli przewieźć 60 palet w Gdyni. Za zaangażowanie mogę... Proma Lech Koriat Kiełbasiński Przeprowadzka Gdynia Grabówek - Gdańsk Wrzeszcz (1) Firma wykonała dla mnie przeprowadzkę z Gdyni Grabówka do Gdańsk Wrzeszcza.... Tomasz Raczyński Profesjonalnie i sprawnie (1) Wszystko poszło bardzo profesjonalnie i sprawnie. Polecam serdecznie! Olga K Świetna ekipa (2) Godne polecenia i bardzo profesjonalne usługi. Wszystko zgodnie z planem,... Jerzy Polecam u nich przeprowadzkę (1) Wszystko fajnie wyszło, nie było problemem ofoliowanie mebli, poprosili o... Bożydar Stasiak Przeprowadzka (1) Polecam firmę Dromader, profesjonalnie podchodzą do pracy.... Daniel. Szczerze polecamy!!! (1) Jako instytucja kultury w Gdańsku polecamy usługi tejże firmy. Pracownicy... Instytucja kultury w Gdańsku