Szybko i sprawnie (1) Za jakość się płaci, za prawdziwą jakość warto zapłacić. Skorzystałam z... Barbara Polecam (1) Szybko, sprawnie, panowie mili. Mogę tylko polecić. Mały minus za fakturę... Jarek Po prostu SUPER (2) Po skorzystaniu kilka lat temu z innej firmy miałam lekkie obawy, ale Panowie... Maria
Szybko i solidnie (1) Panowie bardzo pracowici, dużą wagę przykładali do tego żeby ładunek... Anna Gorąco polecam :) (1) Panowie punktualni. Bardzo sprawnie przebiegł cały załadunek i rozładunek... Katarzyna Bardzo polecam! (1) Profesjonalne podejście, kultura i dbałość o powierzone mienie. Polecam każdemu! MaciekG Mistrzowie bagażowego tetrisa (1) Ogólne wrażenie całkiem OK. Kontakt mailowy działał szybko i sprawnie. Potem... Kikasjan Wyrazy uznania (1) Polecam mili sympatyczni,naprawdę warto. Byłam mile zaskoczona Mirka Super firma! Polecamy! (1) Skorzystaliśmy z oferty firmy kierując się właśnie opiniami na trojmiasto.pl... Damian Najlepsza ekipa! (2) Mamy już za sobą 2 przeprowadzki z tą firmą i mogę szczerze polecić. Chłopaki... Joanna Malinowska Firma z wyjątkowym profesjonalizmem (1) Gorąco polecam, bardzo trafiony wybór firmy. Panowie stawili się na umówione... Mati Achilles dal rade! (1) Mialem do wniesienia wanne wazaca grubo ponad 100 kg. Meczylo sie z nia kilka... Rotor Polecamy! (2) Pracownicy firmy dokonali przeprowadzki bardzo sprawnie. Byli punktualni,... Krzysztof Jakosc 100$ (1) Krótko w 3 wyrazach. Super Super Super. Szybko bezpiecznie i... Roman Arkadiusz przeprowadzki (1) Firma na "6", bardzo solidna, profesjonalny i sympatyczny personel oraz... Ryszard Mała przeprowadzka (1) Szybka usługa w umówionej cenie, nie mam nic do dodania. Mariusz Wiśniewski Mistrzostwo świata! (1) Tak profesjonalnych, pracowitych i w dodatku pracujących z uśmiechem ludzi... Michał Przeprowadzka (2) Bardzo udana przeprowadzka, Panowie bardzo starannie zabezpieczyli wszystkie... Bartosz Przeprowadzka (2) Super! Bardzo profesjonalna, sprawna, szybka i niedroga przeprowadzka.... Rawdagra Polecam (1) Termin uzgodniony bardo szybko. Ekipa przeprowadzająca faktycznie ma sporo... Tytus