Transport wyposażenia zakładu fryzjerskiego. (1) Chciałbym za pośrednictwem tej strony podziękować za rzetelnie wykonaną... Marek Najlepsi! (1) Opinię piszę na świeżo, dzisiaj razem z chłopakiem skorzystaliśmy z usług... Daria Polecam!!!! (1) Bardzo szybko i sprawnie. Usługa wykonana rzetelnie. Ekipa bardzo miła i... Zbyszek
ABSOLUTNIE NIE POLECAM! (1) Bardzo nierzetelna firma. Najpierw umówiłam się na przywiezienie kartonów -... oliwka Profesjonalnie, kompleksowo i rzetelnie. (1) Ciężko w kilku zdaniach wypisać wszystkie zalety Panów pracujących w... Ewelina Wspaniała firma! (1) Gorąco polecam przeprowadzkę z Almont! Panowie punktualni, sympatyczni, cały... Agnieszka Rewelacyjna firma (1) Przeprowadzka udała się bardzo sprawnie dzięki firmie Almont. Punktualność... SZYMON Godna polecenia profesjonalna firma -POLECAM! (1) 19go Lipca korzystałem z usługi firmy Tragarzówka przy przeprowadzce naszego... Michał Polecam (1) Firma punktualna przed czasem przyjechali, meble przeniesione bez uszczerbku,... Franek super przeprowadzki (1) Dziękujemy Firmie za wysoce profesjonalną,szybką,sprawną przeprowadzkę oraz... Danuta Badeńska Polecamy ! (1) Krótkie spotkanie z Panem Markiem, podczas wyceny usługi i byliśmy spokojni o... Beata Zdecydowanie polecam! (1) Dzisiaj miałam przyjemność korzystać z usług Almont, jestem bardzo... Justyna Serdecznie polecam! (1) Jestem mile zaskoczona jak sprawnie poszła przeprowadzka! Mimo rozwożenia... Di. super (1) jestem bardzo zadowolony szybko i sprawnie Pan Paweł zna się na tym.pani... pingwarski Rewelacja! Najlepsza firma i dwóch panów :) (1) Oferta korzysta cenowo. Punktualnie. Szybko. Panowie co chwila pytali gdzie... Joanna pełen profesjonalizm (1) Zdecydowanie polecam skorzystać z usług firmy Dromader! Profesjonalizm,... Monika Adi Przeprowadzki Transport- Przeprowadzka Trójmiasto (z Gdańska do Gdyni) (3) Polecam wszystkim przeprowadzającym się firmę Adi. Skorzystałam z ich usług... Iwona POLECAM (1) ,punktualni ,fantastyczni, sympatyczni i cierpliwi faceci :) polecam z całego... bea Gorąco polecam, super firma (1) Pełen profesionalizm! Panowie pomogli mi się przeprowadzić w niecałą godzinkę... Karolina Mogę polecić (1) Korzystałam z usługi firmy przy przeprowadzce 2 miesiące temu. Bardzo dobra... Justyna