Obsługa non stop wydzwania (1) W tygodniu nie mogę odbierać telefonów, poprosiłem o kontakt smsowy lub... diktarion Polecam - solidna firma (1) Sprawnie, punktualnie, bezpiecznie. Z pewnością skorzystam następnym razem. Joanna Bardzo polecam (1) Korzystałem już dwukrotnie z usług tej firmy. Panowie bardzo sympatyczni,... Arek
Z Ogromna przyjemnością POLECAM. (2) Szanowni Państwo, jeżeli zastanawiacie się nad wyborem firmy transportowej to... Iwona Transport przeprowadzka. (1) Witam.Za pośrednictwem tej opinii chcę podziękować Panu Jackowi za uczciwie... Małgorzata Polecam! (1) Pomimo dużej liczby rzeczy (w tym bardzo ciężkich) przeprowadzka przebiegła... Alicja NAJLEPSZA FIRMA W TRÓJMIEŚCIE (2) Polecam sedecznie przeprowadzki z tak profesjonalną firmą. Usługa wykonana na... Karolina BARDZO SOLIDNIE I FACHOWO!! (2) Bardzo profesjonalna i kompetentna firma. Panowie zespół 3 osobowy - każdy... Kazimierz Gutkowski Super obsluga (1) Przeprowadzka, mimo, ze do najprzyjemniejszych rzeczy nie nalezy, przebiegla... Anna L Successful delivery of Sofa (1) After realizing that the sofa wouldn't fit through the main entrance. The... Allan and Anita K Przeprowadzka firmowa (1) Dzień dobry.Dziękuję Państwu za sprawnie przeprowadzony transport.Towar... Marek Firma na pewno godna polecenia. (1) Wszystko przebiegło sprawinie i bez zbędnego marnowania czasu czy stuczneg... Alicja Bardzo polecam!! (1) Przeprowadzka wykonana szybko i sprawnie. Meble profesjonalnie zabezpieczone.... Monika Polecam (1) Spokojnie i uczciwie mogę polecić usługi firmę Achilles . Dwóch Panów o... Mad_Mike Szybko i bardzo sprawnie. Polecam ! (1) Naprawdę fachowe podejście do sprawy. Ekipa zorganizowana , przygotowana... Joanna studentka z Gdańska profesjonalnie , sprawnie , szybko- Firma Godna polecenia!!!! (1) Jak w temacie, pełen profesjonalizm !!! POLECAM WSZYSTKIM Adam Transport elementów siłowni wiatrowej. (1) Chciałbym podziękować Panu Jackowi za sprawny przewóz elementów siłowni... Tomasz Hanna - opinia (2) W 100 % polecam. Miałam szczęście, że trafiłam na tą firmę. Super... Hanna trafny wybór (1) To dobts firma. Panowie grzeczni oraz kulturalni. Firma z całą pewnościá... artur Polecam ;) (1) Firma szybko i sprawnie przeprowadzała mnie kilkakrotnie. Jestem zadowolona w... Monika