montaż mebli i transport (1) Panowie z firmy almont bardzo sprawnie zmontowali meble oraz przywiezli je... Agnieszka Jak najbardziej polecamy ! (1) Niedawno skorzystaliśmy z usług firmy Dromader. Przy wyborze kierowaliśmy się... Jacek Polecam wszystkim! (1) Polecam wszystkich zainteresowanym skorzystanie z usług firmy Achilles. Moja... Sandra
Najlepsi (2) Przeprowadzałamsię ostatnio w Gdańsku - ocena na 6 z plusem. sprawnie, ekipa... Dabuta Polecam (1) Polecam przeprowadzki z tym przedsiębiorcą. Tanio, sprawnie i szybko. Barbra Polecam zdecydowanie ! (1) Jeśli transport to tylko z Bullet Trans. Profesjonalnie, sprawnie, w miłej... Jacek Przeprowadzka (1) Profesjonalni, dobrze zorganizowani, uprzejmi, kulturalni pracownicy! Pomocni... Jerzy Fachowa pomoc! Polecam! (1) Znakomita, fachowa i bardzo sprawna pomoc w przeprowadzce. Błyskawiczne... Wioleta Siano Władysławowo Pilna dostawa dla Zwierząt (2) Jestem właściwym zleceniodawcą ww. usługi. Muszę zdecydowanie zaprotestować... Artur z Poznania Bardzo profesjonalni (2) Rzetelni, doświadczeni, sprawni i profesjonalni, a przy tym życzliwi i... Ania Profesjonalna robota (1) Zebranie gratow z mieszkania, przewiezienie w nowa lokalizacje i wypakowanie... Piotr Polecam w 100%! (1) Gorąco polecam wszystkim usługi firmy Dromader. Rzetelna, fachowa,... Hania Polecam (2) Profesjonalnie, miło, szybko, nie drogo. Czego chcieć więcej :) na pewno nie... Alicja Polecam! (2) Zgodnie z umową - panowie zadzwonili wcześniej, że do nas jadą. Mili,... Ania ocena (2) Firma bardzo profesjonalna-punktualność, precyzja i uprzejmość Czesława Najlepsza ekipa (1) Najlepsza ekipa przeprowadzkowa, z jaką miałam do czynienia. Panowie bardzo... Magda Rewelacyjnie (1) Polecam z czystym sumieniem Tanio , szybko i bez żadnych problemów byliśmy... Anna Polecam (1) Staram się nie korzystać z usług tego typu, jednak zważając na ilość rzeczy... Anonim Przeprowadzka do Finlandii z firma Achilles (2) Szczerze polecam firme Achilles. Fachowa i sympatyczna ekipa. Solidne... Ania Rewelacja (2) solidność, punktualność, łatwość kontaktu, przystępne ceny. Dla tej firmy nie... Izabela Lodzińska