Super firma! Polecamy! (1) Skorzystaliśmy z oferty firmy kierując się właśnie opiniami na trojmiasto.pl... Damian Najlepsza ekipa! (2) Mamy już za sobą 2 przeprowadzki z tą firmą i mogę szczerze polecić. Chłopaki... Joanna Malinowska Firma z wyjątkowym profesjonalizmem (1) Gorąco polecam, bardzo trafiony wybór firmy. Panowie stawili się na umówione... Mati
Achilles dal rade! (1) Mialem do wniesienia wanne wazaca grubo ponad 100 kg. Meczylo sie z nia kilka... Rotor Polecamy! (2) Pracownicy firmy dokonali przeprowadzki bardzo sprawnie. Byli punktualni,... Krzysztof Jakosc 100$ (1) Krótko w 3 wyrazach. Super Super Super. Szybko bezpiecznie i... Roman Arkadiusz przeprowadzki (1) Firma na "6", bardzo solidna, profesjonalny i sympatyczny personel oraz... Ryszard Mała przeprowadzka (1) Szybka usługa w umówionej cenie, nie mam nic do dodania. Mariusz Wiśniewski Mistrzostwo świata! (1) Tak profesjonalnych, pracowitych i w dodatku pracujących z uśmiechem ludzi... Michał Przeprowadzka (2) Bardzo udana przeprowadzka, Panowie bardzo starannie zabezpieczyli wszystkie... Bartosz Przeprowadzka (2) Super! Bardzo profesjonalna, sprawna, szybka i niedroga przeprowadzka.... Rawdagra Polecam (1) Termin uzgodniony bardo szybko. Ekipa przeprowadzająca faktycznie ma sporo... Tytus Przewóz mebli (1) Przewóz mebli, sprzętów i drobiazgów wykonany sprawnie, zgodnie z ustaleniami... GG Polecam (1) Naprawdę firma godna polecenia. Usługa za przystępną cenę, bardzo życzliwi... Paulina P. Solidna firma (1) Pełen profesjonalizm. Panowie pracują na godziny a uwijają się jak mrówki.... Dominika Tuszyńska Przeprowadzka do Wrocławia (2) Firma odAdoZ wykonała dla mnie przeprowadzkę mieszkania z Sopotu do... Kazio Konarski Przeprowadzka (1) Wszystko zgodnie z umową, nic więcej pisać nie trzeba. Antoni Polecam (1) Ostatnio korzystałem z usług firmy Transport Przeprowadzki Herkules i jestem... Krystian Kołoniecki Przeprowadzka mieszkania (1) Panowie przeprowadzali mnie na początku grudnia, wszystko udało się bez strat... Kamil Polecam !!! (1) Skorzystałem dwa razy w ciągu 3 miesięcy. Szybko, sprawnie i uprzejmie. Od... Jakub