Dziękuję! (1) Szybko, sprawnie i bezproblemowo, do tego w bardzo miłym towarzystwie... Zojka Wszystko fajnie, szybko i niedrogo. (1) Super ekipa, bardzo profesjonalnie, wyszło taniej niż wynajęcie auta. Polecam. Martyna Super firma przeprowadzkowa (1) Przeprowadzka przebiegła bardzo sprawnie i szybko. Właściciel bardzo pomocny... Marcin Kruger
Profesjonalizm!!! (1) Korzystałam z usługi transportu. Świetnie przygotowana ekipa, która od razu... Maria Profesjonalna obsługa (1) Panowie bardzo sympatyczni, bez żadnego "ale" wnieśli ciężkie meble na... Szymcia Przeprowadzka firmy (1) Korzystałem z firmy Elektron w trakcie przeprowadzki mojej firmy. Wyjątkowo... Tomasz Kwiatkowski Polecam! (1) Rewelacja... Punktualnie, szybko, sprawnie, miło.. !! Dziękuję bardzo Panu... eg przeprowadzka przez firmę Achiles Gdansk (2) Przeprowadzka została zrealizowana 12marca 2016 r. z Sopotu pod Warszawę... Lidia Idżkowska Przeprowadzka Gdynia Leszczynki-Dabrowa (2) Super szybko, milo, bez problemow, w milym nastroju - polecam serdecznie i z... Agata L. Super firma (1) Polecam usługi tej firmy .Szybko i sprawnie przewieźli moje meble bez żadnych... Paulina prawie idealnie (1) Panowie bardzo sympatyczni (czasem nawet przesadnie), aczkolwiek demonami... Dot Transport (1) Super ekipa szybko I sprawnie zrealizowane zlecenie .polecam innym Sebastian Nigdy więcej. Podwyższenie ceny w trakcie przeprowadzki oraz nie miła obsługa. Odradzam! (1) Nie dotrzymano warunków przeprowadzki i jej wykonania nie dostarczając... Anatol M. Szybko, skutecznie, bez problemów (już kolejny raz) (1) Kolejny raz skorzystałem z usług przeprowadzkowych Liderpak i nie zawiodłem... Adrian Zdecydowanie polecam!!! (1) Pełna kultura, fachowość, można liczyć w 100%. Polecam każdemu kto planuje... Karolina Przeprowadzka tylko z transteam (2) Mogę z czystym sumieniem polecić tą firmę, wszystko przebiegło w w idealnym... Milena Pełen profesjonalizm ze strony firmy (1) Gorąco polecam firmę - potrafią poradzić sobie nawet z najbardziej... Magda Po prostu dzwoń :) (1) Jestem właścicielem małej firmy zajmującej się transportem bagażowym i... Hekus Przeprowadzka przebiegła wzorcowo (1) Szybko, konkretnie, Panowie razem z właścicielem znają się na swoim fachu,... Jacek z Gdyni Przeprowadzka do Warszawy (1) Panowie sprawnie i profesjonalnie zapakowali i przetranspotrowali nasze... Kasia BR