Polecam (1) Firma punktualna przed czasem przyjechali, meble przeniesione bez uszczerbku,... Franek super przeprowadzki (1) Dziękujemy Firmie za wysoce profesjonalną,szybką,sprawną przeprowadzkę oraz... Danuta Badeńska Polecamy ! (1) Krótkie spotkanie z Panem Markiem, podczas wyceny usługi i byliśmy spokojni o... Beata
Zdecydowanie polecam! (1) Dzisiaj miałam przyjemność korzystać z usług Almont, jestem bardzo... Justyna Serdecznie polecam! (1) Jestem mile zaskoczona jak sprawnie poszła przeprowadzka! Mimo rozwożenia... Di. super (1) jestem bardzo zadowolony szybko i sprawnie Pan Paweł zna się na tym.pani... pingwarski Rewelacja! Najlepsza firma i dwóch panów :) (1) Oferta korzysta cenowo. Punktualnie. Szybko. Panowie co chwila pytali gdzie... Joanna pełen profesjonalizm (1) Zdecydowanie polecam skorzystać z usług firmy Dromader! Profesjonalizm,... Monika Adi Przeprowadzki Transport- Przeprowadzka Trójmiasto (z Gdańska do Gdyni) (3) Polecam wszystkim przeprowadzającym się firmę Adi. Skorzystałam z ich usług... Iwona POLECAM (1) ,punktualni ,fantastyczni, sympatyczni i cierpliwi faceci :) polecam z całego... bea Gorąco polecam, super firma (1) Pełen profesionalizm! Panowie pomogli mi się przeprowadzić w niecałą godzinkę... Karolina Mogę polecić (1) Korzystałam z usługi firmy przy przeprowadzce 2 miesiące temu. Bardzo dobra... Justyna Super przeprowadzka :) (1) Miałam okazję korzystać z przeprowadzki z tej firmy .Jestem pod wielkim... Małgosia Obsługa non stop wydzwania (1) W tygodniu nie mogę odbierać telefonów, poprosiłem o kontakt smsowy lub... diktarion Polecam - solidna firma (1) Sprawnie, punktualnie, bezpiecznie. Z pewnością skorzystam następnym razem. Joanna Bardzo polecam (1) Korzystałem już dwukrotnie z usług tej firmy. Panowie bardzo sympatyczni,... Arek Z Ogromna przyjemnością POLECAM. (2) Szanowni Państwo, jeżeli zastanawiacie się nad wyborem firmy transportowej to... Iwona Transport przeprowadzka. (1) Witam.Za pośrednictwem tej opinii chcę podziękować Panu Jackowi za uczciwie... Małgorzata Polecam! (1) Pomimo dużej liczby rzeczy (w tym bardzo ciężkich) przeprowadzka przebiegła... Alicja NAJLEPSZA FIRMA W TRÓJMIEŚCIE (2) Polecam sedecznie przeprowadzki z tak profesjonalną firmą. Usługa wykonana na... Karolina