BARDZO SOLIDNIE I FACHOWO!! (2) Bardzo profesjonalna i kompetentna firma. Panowie zespół 3 osobowy - każdy... Kazimierz Gutkowski Super obsluga (1) Przeprowadzka, mimo, ze do najprzyjemniejszych rzeczy nie nalezy, przebiegla... Anna L Successful delivery of Sofa (1) After realizing that the sofa wouldn't fit through the main entrance. The... Allan and Anita K
Przeprowadzka firmowa (1) Dzień dobry.Dziękuję Państwu za sprawnie przeprowadzony transport.Towar... Marek Firma na pewno godna polecenia. (1) Wszystko przebiegło sprawinie i bez zbędnego marnowania czasu czy stuczneg... Alicja Bardzo polecam!! (1) Przeprowadzka wykonana szybko i sprawnie. Meble profesjonalnie zabezpieczone.... Monika Polecam (1) Spokojnie i uczciwie mogę polecić usługi firmę Achilles . Dwóch Panów o... Mad_Mike Szybko i bardzo sprawnie. Polecam ! (1) Naprawdę fachowe podejście do sprawy. Ekipa zorganizowana , przygotowana... Joanna studentka z Gdańska profesjonalnie , sprawnie , szybko- Firma Godna polecenia!!!! (1) Jak w temacie, pełen profesjonalizm !!! POLECAM WSZYSTKIM Adam Transport elementów siłowni wiatrowej. (1) Chciałbym podziękować Panu Jackowi za sprawny przewóz elementów siłowni... Tomasz Hanna - opinia (2) W 100 % polecam. Miałam szczęście, że trafiłam na tą firmę. Super... Hanna trafny wybór (1) To dobts firma. Panowie grzeczni oraz kulturalni. Firma z całą pewnościá... artur Polecam ;) (1) Firma szybko i sprawnie przeprowadzała mnie kilkakrotnie. Jestem zadowolona w... Monika Super. Szczerze Polecam. (1) Wszystko poszło super sprawnie. Panowie byli bardzo mili i nie marnowali... Magda i Tomek szybko i sprawnie polecam (1) Szybka i sprawna obsługa , polecam w 1000 % ,w dodatku miło i uprzejmie Piotr Duży plus dla tej firmy (1) Przeprowadzka była organizowana z Lyonu we Francji do Świnoujścia. Po... Włodek Przeprowadzka międzynarodowa (1) Bardzo sprawna przeprowadzka z Płocka do Lyonu, meble i rzeczy osobiste... Paulina Caban solidnie i bezpiecznie (1) Gorąco polecam wszystkim, jestem bardzo zadowolony z usługi. Szafa dotarła... Tomasz Naprawdę godni polecenia!!! (1) Przeprowadzka przebiegła szybko i w bardzo, bardzo miłej atmosferze. Dromader... Staszek Jednym słowem profesjonalnie (3) Przeprowadzka 3 pokojowego mieszkania przebiegła szybko i sprawnie. Zamiast 3... adam