Znakomita firma (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Dla Pana Henryka i jego ekipy nie ma... Grażyna Profesjonalna, punktualna i z przystępnym cenami firma (1) Jestem zadowolony i polecam innym, wyboru firmy dokonał moja partnerka i... Mirek Również na 6 oceniam. Bardzo porządna ekipa. Polecam (2) Przewoziłam meble z Wrzeszcza do Gdyni Witomina. Nie dużo mebli ale mąż sam... Monika (Witomino)
Przeprowadzka (2) Panowie przyjechali punktualnie, wszystko przebiegło szybko i sprawnie.... asia Super ! polecam ! bardzo dobra ekipa (1) punktualnie, sprawnie,niedrogo czylisumujac to czegood takiej ekipy... Anna P. Zasłużona ocena bardzo dobra ! (2) Naprawdę zasłużona ocena na 6. Moja wyprowadzka na nowe mieszkanie była... Krzysztof Nie polecam (1) Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług firmy Elektron trans. Zamówiłam... Magda Polecam (2) Panowie sympatyczni, punktualni i bardzo dobrze zorganizowani. Szybko uporali... Magdalena Polecam przewóz z transteam (2) Jakość wykonanej usługi stoi na naprawdę wysokim poziomie. Punktualnie,... HLM Serwis PROFESJONALIZM GWARANCJA ZADOWOLENIA DLA KLIENTA (1) Witam. Firma naprawdę profesjonalna. Dla mnie liczy się punktualność i... rafali Gorąco polecam! (1) Korzystałam z usług firmy Dromader dwukrotnie - pierwsza część zlecenia... Jola przeprowadzka (1) Potrzebowałam o jak najszybsze przewiezienie - przeprowadzenie do innego... Danuta Przeprowadzka przebiegła bardzo sprawnie, obsługa przemiła (1) Przeprowadzali nas panowie Wojtek i Jacek. Bardzo sympatyczni, wszystko... Ula Szybki przewóz (1) Wybrałam firmę na podstawie opinii. Dla mnie ważny był przewóz mebli w ciągu... Małgorzata Przeprowadzka Firmy (1) Firma Pana Arkadiusza przeprowadziła naszą firmę. Oprócz zwykłych biurowych... Kamil Doskonała usługa pod każdym względem (2) Termin i godzina umówione telefonicznie, bez problemów panowie się zjawili... Tomek K. Gorąco polecam! (1) Panowie nie tylko przetransportowali mi meble szybko i w sposób bardzo... Hanna Zysnarska Polecam. (1) Polecam gorąco każdemu. Punktualnie, starannie i szybko. Rewelacja. Iwona Gorąco polecam! (1) Przeprowadzka wykonana sprawnie, profesjonalnie. Panowie bardzo sympatyczni,... Ela Uzasadnienie (2) Bardzo polecam, sympatyczni panowie, przybyli na umówioną godzinę. Transport... Ania