Polecam !!! (1) Skorzystałem dwa razy w ciągu 3 miesięcy. Szybko, sprawnie i uprzejmie. Od... Jakub Szybko, sprawnie i na czas (2) Panowie pojawili się o czasie. Wszystko bardzo szybko załadowali na samochód... Kamil Bardzo sprawna i szybka usluga (1) Panowie przemili, bardzo szybko uwinęli się z zapakowaniem dużej sofy i dwóch... Kasia
Przeprowadzka do Warszawy (1) Świetna firma! Bardzo fachowa i miła obsługa. Wszystko na czas i zgodnie z... Alina SUPER, POLECAM (2) Potrzebowałam przenieść szafę i regał od sąsiadów z bloku obok do mojej... Mirka Polecam (1) Przeprowadzka odbyła się szybko i sprawnie, ekipa obchodziła się bardzo... Agnieszka Iwona (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy, to profesjonalna i solidna firma... NIKI Polecam Hekus Team (1) Przy okazji przeprowadzki skorzystałem z usług firmy Hekus Team i nie... Marcin Miło i sprawnie (1) Polecam w 100%. Szybko, sprawnie .Wyjątkowo sympatyczna obsługa, co zdarza... Projektant Katarzyna Lewicka Polecę innym (1) Witam Młoda firma fajnie działa na Trójmieście ,polecam ich i będe korzystać... Dariusz Cóż za obsługa! (1) Przeprowadzka bez najmniejszych problemów, mimo przewozu dwóch naprawdę... Mateusz Przeprowadzka Płock-Tczew ( 240km) (1) Szczerze polecam przeprowadzke z trans-gost Można im zaufac-rzeczy dojechały... Bg Profesjonalnie, kompleksowo i rzetelnie. (1) Ciężko w kilku zdaniach wypisać wszystkie zalety Panów pracujących w... Ewelina Transport wyposażenia zakładu fryzjerskiego. (1) Chciałbym za pośrednictwem tej strony podziękować za rzetelnie wykonaną... Marek Najlepsi! (1) Opinię piszę na świeżo, dzisiaj razem z chłopakiem skorzystaliśmy z usług... Daria Polecam!!!! (1) Bardzo szybko i sprawnie. Usługa wykonana rzetelnie. Ekipa bardzo miła i... Zbyszek ABSOLUTNIE NIE POLECAM! (1) Bardzo nierzetelna firma. Najpierw umówiłam się na przywiezienie kartonów -... oliwka Profesjonalnie, kompleksowo i rzetelnie. (1) Ciężko w kilku zdaniach wypisać wszystkie zalety Panów pracujących w... Ewelina Wspaniała firma! (1) Gorąco polecam przeprowadzkę z Almont! Panowie punktualni, sympatyczni, cały... Agnieszka Rewelacyjna firma (1) Przeprowadzka udała się bardzo sprawnie dzięki firmie Almont. Punktualność... SZYMON