Super sprawna przeprowadzka (1) Panowie bardzo mili i znający się na swojej pracy. Pełen profesjonalizm widać... Iwona Transport ciężarowych (1) Firma nasza Roda Centrum Technik Budowlanych skorzystała z usług firmy... RODA Bardzo dziękujemy! (2) Z usług firmy korzystaliśmy kilkakrotnie i z pewnością będziemy wracać.... Lumann
Agata - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Sprawnie, szybko, bez uszczerbku na sprzętach... Agata Wielki pozytyw (1) Chciałem wyrazić bardzo pozytywną opinię o przeprowadzce z Liderpak. Wszystko... Piotr Szybko i profesjonalnie (1) Przeprowadzka prywatna. Wybrałem firmę z polecenia znajomej i się nie... Marek Rewelacyjna obsługa (1) Naprawdę solidna firma przeprowadzkowa. Parę dni temu przerzucili mi... Pawelo Zdecydowanie polecam !!!! (1) Niebywałe, że firma może być taka sprawna i kulturalna, aż chce się... Paulina Bardzo dobra firma (1) bardzo dobra firma, jakiś czas temu musiałam skorzystać z jej usług -... Vitamina Wszystko ponad oczekiwania, polecam! (1) Dzięki doskonałej obsłudze moja przeprowadzka to była czysta przyjemność.... Majka POLECAM! (1) Panowie działają szybko i sprawnie. Są bardzo uprzejmi, żaden gabaryt nie... Ania M. przeprowadzka (2) Mogę z czystym sumieniem polecić tą firmę; sympatycznie, szybko i... Małgorzata Polecam firmę Dromader - przeprowadzka staje się przyjemnością (1) Serdecznie polecamy Dromadera. Przeprowadzka przebiegła sprawnie i co... Aga&Michał Przeprowadzka - usługa wykonana perfekcyjnie (2) Z czystym sumieniem i z głębi serca mogę polecić Państwu skorzystanie z... Aneta Najlepsza firma w Trójmieście (2) Drodzy Państwo, szukając firmy transportowej, wybierzcie Transteam. Są oni... Marta Szybko, sprawnie i konkretnie (1) Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzki. Widać duże doświadczenie. Całość... Agnieszka Polecam (1) Szczerze mogę polecić firmę BULLET-TRANS. Miałem różne oferty, ale ich... Łukasz Przeprowadzka (2) Z czystym sumieniem mogę polecić. Punktualnie, bez zbędnych przerw,... M. Oby tak dalej! (1) Firma polecona przez znajomego, jak najbardziej spełniła oczekiwania.... Jarek Opinia (1) Profesjonalne podejście do przeprowadzek: szybko, sprawnie, z dbałością o... Natalia