Super. Szczerze Polecam. (1) Wszystko poszło super sprawnie. Panowie byli bardzo mili i nie marnowali... Magda i Tomek szybko i sprawnie polecam (1) Szybka i sprawna obsługa , polecam w 1000 % ,w dodatku miło i uprzejmie Piotr Duży plus dla tej firmy (1) Przeprowadzka była organizowana z Lyonu we Francji do Świnoujścia. Po... Włodek
Przeprowadzka międzynarodowa (1) Bardzo sprawna przeprowadzka z Płocka do Lyonu, meble i rzeczy osobiste... Paulina Caban solidnie i bezpiecznie (1) Gorąco polecam wszystkim, jestem bardzo zadowolony z usługi. Szafa dotarła... Tomasz Naprawdę godni polecenia!!! (1) Przeprowadzka przebiegła szybko i w bardzo, bardzo miłej atmosferze. Dromader... Staszek Jednym słowem profesjonalnie (3) Przeprowadzka 3 pokojowego mieszkania przebiegła szybko i sprawnie. Zamiast 3... adam Przeprowadzka (1) Korzystaliśmy, w rodzinie i my sami, już dwa razy z usługi. przeprowadzki (i... Agata Firma godna zaufania (2) Wraz z moją żoną zamówiliśmy usługę przeprowadzenia naszego domu 200m2 do... Tomasz korzystam i polecam wszystkim dla ktorych liczą się :jakość ,profesjonalizm i odpowiedzialność (1) od ponad 2 lat korzystam z usług firmy Achilles .Sprzęt który powierząm... Adrian Nowak Pan Wodzirej polecam (1) Usługa wykonana rzetelnie, szybko i bezstresowo DariuszLewandowski POLECAM !!! (1) Jak przeprowadzka, to tylko z firmą "DROMADER". Panowie bardzo sympatyczni,... Anna Bardzo POLECAM!!! (2) Panowie profesjonalni, dokładni, ostrożni. Dobry humor ich nie opuszczał w... Monika Pełen profesjonalizm (1) Przewóz mebli wykonany profesjonalnie. Panowie punktualni, bardzo ostrożni,... Marta przewóz łózka rehabilitacyjnego (2) Dziękuję za sprawny transport ,wniesienie,łóżka rehabilitacyjnego .Panowie... Bogumiła POLECAM! (1) Panowie przesympatyczni, PUNKTUALNI i solidni. Przeprowadzka bezstresowa. W... Ewa Przeprowadzka z Lęborka do Gdańska (1) Usługa przeprowadzki została zrealizowana zgodnie z umową- terminowo,... Maciej M. Super firma (1) Gorąco polecam, bardzo trafiony wybór firmy. Panowie przyjechali punktualnie,... Dorota Przeprowadzka Almont (1) Firma Almont to profesjonaliści! Przeprowadzka przebiegła bardzo sprawnie a... Katarzyna POLECAM !!! (1) Miałam do przetransportowania duży i kłopotliwy mebel. Dwie firmy... Katarzyna