Uff już po przeprowadzce (1) Całe szczęście, że wybrałem firmę Arkadiusz Przeprowadzki. Bez niej pewnie... Michał Przeprowadzka domu dziecka (1) Jestem bardzo zadowolona z firmy Achilles! Do przeprowadzenia był dom... Paulina szczerze polecam (1) Bardzo polecam tragarzówkę. 2 panów z pozytywnym nastawieniem, którzy szybko... Łukasz
Transport pianina (3) Polecam ekipę firmy TRANSTEAM! Wszystko uzgodniłem telefonicznie. Choć... Michał Solidna firma (1) Profesjonalna pomoc przy przeprowadzce biura. Polecam! Paulina Becz REWELACJA (1) Byłam naprawdę mile zaskoczona. To nie była moja pierwsza przeprowadzka i już... Gosia Profesjonalizm i 100% mojej satysfakcji - polecam !!! (2) Witam, po wczorajszej przeprowadzce mogę spokojnie polecić firmę... Jarek Jak się przeprowadzać, to tylko z nimi :) (2) Firma Liderpak jest w pełni profesjonalna - mi pomagali o ile dobrze pamiętam... Michał Olga - opinia (1) Rewelacja. Szybko, tanio, sympatycznie. Polecam. Olga Super usługa (1) Pełny profesjonalizm, panowie nie robili żadnych przerw ani postojów - usługa... Ola POLECAM WSZYSTKIM (1) Jak do tej pory najbardziej profesjonalna firmatransportowa z jaką miałem do... Krzysztof P polecam (1) Bardzo dziękujemy firmie Achilles Przeprowadzki za przekazanie nieodpłatnie... anusia58 Marzena - opinia (1) Polecam firmę "Dromader", ponieważ panowie wykonują swoja pracę bardzo... Marzena Bardzo profesjonalnie (1) Przeprowadzka wykonana super sprawnie. Panowie mili, uprzejmi i widać, że z... Basia TRANSTEAM po prostu 100 % normy (2) PODZIĘKOWANIA DLA FIRMY TRANSTEAM,NA KTORA ZAWSZE MOŻNA LICZYC( NAWET W... BORAT Liderpak (1) Pierwszy raz przeprowadzałam się z firmą przeprowadzkową - bardzo pozytywne... Magda Profesjonalizm w każdym calu (2) Skorzystałam z usług firmy przy przeprowadzce domu jednorodzinnego. Pierwsze... Marta SUPER! (1) Gorąco polecam firmę Achilles. Szybka obsługa, profesjonalne podejście i... Monia goraco polecam (1) Mila, uprzejma obsluga. Szybka realizacja Przeprowadzona Szybko, Sprawnie i Solidnie (2) Zlecilem tej firmie przeprowadzke, wszystko przebieglo bardzo bardzo fajnie i... Lakiernik