Opinia - przeprowadzka (1) Wykonanie dobre bardzo, sumiennie sie panowie wywiazali mieli problem z... Zbigniew K. Przeprowadzki (1) Bardzo polecam tę Firmę, miła obsługa, profesjonalna podejście do klienta.Na... Ela Serdecznie polecam!!! (1) Bezproblemowy kontakt, punktualność, prężna i odpowiedzialna ekipa, która dba... Sopocianin
Szybko i sprawie (1) Panowie bardzo szybko i sprawnie poradzili sobie z przeprowadzką. Do tego... Krzysztof Movebox (1) Serdecznie polecam firmę Movebox. Młoda, energiczna ekipa szybko i sprawie... Mgr Daniel - opinia (1) Bardzo rzetelna i profesjonalna firma. Koszt konkurencyjny w stosunku do... Daniel Fachowo i sprawnie (1) Firma wykonywała dla mnie kompleksową usługę przeprowadzki, przeprowadzałem... Edward bardzo polecam (1) Olbrzymia lodówka, 152 kg a panowie bez rozbierania na części pierwsze... Małgorzata Transport szafek ubraniowych (1) Dzien dobry.Polecam tę firmę jako dobrego partnera w biznesie.Panowie stanęli... Magdalena Zdecydowanie polecam!!! (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Zadnych uszkodzen, mimo ze wniesienie... Aleksandra SUPER FIRMA !!! (1) Firma bardzo dbająca o klienta. Niezawodni nawet w sytuacjach awaryjnych o... Grzegorz abs-przeprowadzki (1) poprostu rewelacyjnie,pod każdym względem. klient. Zadowolony (1) Drugi raz korzystam z usług firmy i jestem bardzo zadowolony.Polecam Piotrek Przeprowadzka (2) W grudniu 2014 skorzystałam z usług firmy Achilles podczas przeprowadzki z... Monika Bardzo solidna firma (2) Korzystaliśmy z usług firmy Achilles dwa razy przeprowadzając się z Anglii do... Katarzyna Polecam (1) Panowie działają bardzo sprawnie, obawiałam sie, ze mając stawkę godzinowa... Asia Bardzo dobra firma (2) Kontakt bardzo dobry, wszystko załatwione od razu. Zamówienie było spore, bo... Żaklin abs-przeprowadzki (1) poprostu-profesjonalizm. anonim. Polecam gorąco!! (1) Zamówiłam , przeprowadzke i byłam pełna obaw gdyż kiedyś już pewna firma... Lucyna Polecam !!! (1) Punktualnie, sprawnie, z dbałością o meble. Panowie bardzo pomocni, mili i... zadowolony