Polecam (2) Panowie sympatyczni, punktualni i bardzo dobrze zorganizowani. Szybko uporali... Magdalena Polecam przewóz z transteam (2) Jakość wykonanej usługi stoi na naprawdę wysokim poziomie. Punktualnie,... HLM Serwis PROFESJONALIZM GWARANCJA ZADOWOLENIA DLA KLIENTA (1) Witam. Firma naprawdę profesjonalna. Dla mnie liczy się punktualność i... rafali
Gorąco polecam! (1) Korzystałam z usług firmy Dromader dwukrotnie - pierwsza część zlecenia... Jola przeprowadzka (1) Potrzebowałam o jak najszybsze przewiezienie - przeprowadzenie do innego... Danuta Przeprowadzka przebiegła bardzo sprawnie, obsługa przemiła (1) Przeprowadzali nas panowie Wojtek i Jacek. Bardzo sympatyczni, wszystko... Ula Szybki przewóz (1) Wybrałam firmę na podstawie opinii. Dla mnie ważny był przewóz mebli w ciągu... Małgorzata Przeprowadzka Firmy (1) Firma Pana Arkadiusza przeprowadziła naszą firmę. Oprócz zwykłych biurowych... Kamil Doskonała usługa pod każdym względem (2) Termin i godzina umówione telefonicznie, bez problemów panowie się zjawili... Tomek K. Gorąco polecam! (1) Panowie nie tylko przetransportowali mi meble szybko i w sposób bardzo... Hanna Zysnarska Polecam. (1) Polecam gorąco każdemu. Punktualnie, starannie i szybko. Rewelacja. Iwona Gorąco polecam! (1) Przeprowadzka wykonana sprawnie, profesjonalnie. Panowie bardzo sympatyczni,... Ela Uzasadnienie (2) Bardzo polecam, sympatyczni panowie, przybyli na umówioną godzinę. Transport... Ania Profesjonalna ekipa, bardzo sympatyczni ludzie (1) Dziś Panowie z Arkadiusz Przeprowadzki przeprowadzali nasze mieszkanie.... Wojtek A. Firma godna zaufania! (1) Chciałem gorąco polecić usługi firmy Achilles w zakresie przeprowadzek. Firma... Adam Markiewicz - Sygnia Nieruch Przeprowadzka (1) Witam. Serdecznie polecam firmę Achilles a szczególnie pana Wojtka i Jacka... Kaz Polecam (1) Punktualnie, szybko i fachowo. Świetna organizacja pracy, w 30 minut miałam... Patrycja Sprawnie i solidnie (2) Korzystanie z usług "Tragarzówki" to przyjemność. Panowie zorganizowani na... Zofia Pan Darek jest zadowolony (1) Szybko i sprawnie przeprowadzka załatwiona chłopaki jakby urodzeni do tego... Pan Darek Zachęcona komentarzami skorzystałam z usług tej firmy. (2) Właściciel przyjechał, przedstawił stawki i umówiliśmy się na maksymalnie 7... Niezadowolona