Ocena usługi. (1) Miły i konkretny kontakt z firmą, szybka wycena przeprowadzki za rozsądne... Roksana Profesjonalna przeprowadzka (1) Profesjonalne podejście do przeprowadzek: szybko, sprawnie, z dbałością o... WUK Swietna firma Liderpak przeprowadzki (1) Punktualnie, sprawnie, profesjonalnie (dbalosc o zabezpieczenie mebli przed... E.Kremky
szybko, niedrogo, profesjonalnie (1) Tydzień temu korzystaliśmy z usług firmy Dromader podczas przeprowadzki... zadowolony klient Przeprowadzka OK (1) Spokojnie mogę polecić. Nie za drogo i ogólnie ok. Jestem bardzo zadowolony. Piotrek Szczybul Bart - opinia (1) Zachęcony opiniami skorzystałem z usług tej firmy i niestety zawiodłem się na... Bart Profesjonalnie ! (1) Bardzo dobra i profesjonalna firma. W całym zamieszaniu jakie towarzyszy przy... Basia przeprowadzka (1) Solidna firma, przeprowadzka zaplanowana została starannie i wykonana z dużym... Rafał Rewelacja (1) Przeprowadzaliśmy się już 4 razy (zawsze z inną firmą) to była nasza 5.... Asia i Kuba ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Przeprowadzaliśmy się kilkakrotnie i po raz pierwszy spotkaliśmy tak sprawną,... Ira nieporozumienie (1) Zamówiłam na dany dzień przeprowadzkę, zgodnie ze wskazaniami na stronie... samotna matka Świetna Firma! (1) Zdecydowanie polecam! Punktualnie, profesjonalnie i z uśmiechem. Meble... Natalia Sprawnie :) (1) Dziękuję za szybką przewózkę mebli. Polecam zainteresowanym! Panowie... Monika Polcemam! (1) Profesjonalna firma. Panowie są punktualni i bardzo szybko mi pomogli w... ilona PREFOSJONALNIE, Z HUMOREM I ŻYCZLIWIE (1) Po raz pierwszy korzystałam z usług Dromadera. Jestem bardzo zadowolona.... Beata Gorąco polecam!! (1) Terminowo, szybko, sprawnie. Panowie bardzo sympatyczni i pomocni. Gorąco... Sandra SUPER USŁUGA (1) Przemiła i bardzo profesjonalna załoga nie tylko przewiozła kilka mebli, ale... Antoni Opinia (1) Przeprowadzka zorganizowana sprawnie, za rozsądną cenę. Bez zarzutów, usługę... Anna Przeprowadzka Olsztyn-Gdańsk (1) Chłopaki na prawdę dają radę. Przeprowadzka dla nich z 7mego piętra... Bogdan Profesjonaliści (1) Miałem przyjemność korzystać z usług Elektron Trans. Faceci znają się na... Łukasz