przeprowadzka przez firmę Achiles Gdansk (2) Przeprowadzka została zrealizowana 12marca 2016 r. z Sopotu pod Warszawę... Lidia Idżkowska Przeprowadzka Gdynia Leszczynki-Dabrowa (2) Super szybko, milo, bez problemow, w milym nastroju - polecam serdecznie i z... Agata L. Super firma (1) Polecam usługi tej firmy .Szybko i sprawnie przewieźli moje meble bez żadnych... Paulina
prawie idealnie (1) Panowie bardzo sympatyczni (czasem nawet przesadnie), aczkolwiek demonami... Dot Transport (1) Super ekipa szybko I sprawnie zrealizowane zlecenie .polecam innym Sebastian Nigdy więcej. Podwyższenie ceny w trakcie przeprowadzki oraz nie miła obsługa. Odradzam! (1) Nie dotrzymano warunków przeprowadzki i jej wykonania nie dostarczając... Anatol M. Szybko, skutecznie, bez problemów (już kolejny raz) (1) Kolejny raz skorzystałem z usług przeprowadzkowych Liderpak i nie zawiodłem... Adrian Zdecydowanie polecam!!! (1) Pełna kultura, fachowość, można liczyć w 100%. Polecam każdemu kto planuje... Karolina Przeprowadzka tylko z transteam (2) Mogę z czystym sumieniem polecić tą firmę, wszystko przebiegło w w idealnym... Milena Pełen profesjonalizm ze strony firmy (1) Gorąco polecam firmę - potrafią poradzić sobie nawet z najbardziej... Magda Po prostu dzwoń :) (1) Jestem właścicielem małej firmy zajmującej się transportem bagażowym i... Hekus Przeprowadzka przebiegła wzorcowo (1) Szybko, konkretnie, Panowie razem z właścicielem znają się na swoim fachu,... Jacek z Gdyni Przeprowadzka do Warszawy (1) Panowie sprawnie i profesjonalnie zapakowali i przetranspotrowali nasze... Kasia BR Znakomita firma (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Dla Pana Henryka i jego ekipy nie ma... Grażyna Profesjonalna, punktualna i z przystępnym cenami firma (1) Jestem zadowolony i polecam innym, wyboru firmy dokonał moja partnerka i... Mirek Również na 6 oceniam. Bardzo porządna ekipa. Polecam (2) Przewoziłam meble z Wrzeszcza do Gdyni Witomina. Nie dużo mebli ale mąż sam... Monika (Witomino) Przeprowadzka (2) Panowie przyjechali punktualnie, wszystko przebiegło szybko i sprawnie.... asia Super ! polecam ! bardzo dobra ekipa (1) punktualnie, sprawnie,niedrogo czylisumujac to czegood takiej ekipy... Anna P. Zasłużona ocena bardzo dobra ! (2) Naprawdę zasłużona ocena na 6. Moja wyprowadzka na nowe mieszkanie była... Krzysztof Nie polecam (1) Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług firmy Elektron trans. Zamówiłam... Magda