Transteam (2) Wszystko super, punktualny przyjazd, sprawne działanie (widać doświadczenie),... Monio Najlepsza firma (1) Dla mnie rewelacja. Profesjonalnie , sprawnie. Najszybsza przeprowadzka w... Emilka polecam (1) panowie punktualnie podjechali pod adres zlecenia, pracowali szybko i... mart
Polecam !! (1) Wszystko przebiegło sprawnie ,panowie szybko spakowali i przetransportowali... Adam Szybko, sprawnie i komunikatywnie (1) Bardzo polecam firmę: 1. Super doradztwo przez telefon - początkowo chciałem... Robert Polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy; przeprowadzałam się z Oliwy na... Monika Eine super Dienstleistung ! (1) Was soll man den da mehr sagen ! Es ist alles so gelaufen wie es vereinbart... Maxim Henkel naprawdę polecam ! (1) Chwilę prze świętami Wielkiejnocy skorzystałam z usług firmy Herkules , i... Pola polecam (2) Szybko, sprawnie, punktualnie, sympatycznie - tak jak powinno być! jola Polecam! (1) Bardzo szybko i sprawnie. Bez narzekania na czwarte piętro :) Cena... Dorota Brawo ! (1) Za tak profesjonalne podejscie do sprawy ! Rzadko sie zdarza tak rzetelne i... Dominika P. Szybko i solidnie (1) Przeprowadzałem się z krakowa do trójmiasta. Szybko solidnie i bez przeszkód.... Adam Polecam Firmę Zmiana Lokum !!! (1) Przeprowadzka 2 pokojowego mieszkania przebiegła bardzo sprawnie i bez... Gosia Polecam wszystkim!!!! (1) Sprawnie, solidnie, usługa wykonana w terminie dogodnym dla klienta. Ceny... Przemek Z. Polecam !!! (1) Wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie polecam wszystkim przeprowadzki... Magda Polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z usługi gdyż została wykonana rzetelnie i szybko.... Ewelina Wywóz mebli. (2) Drugi raz korzystałam z usług Firmy Abachus. Dobra cena,punktualnie,miła... Anna J. BARDZO SOLIDNA FIRMA ! (1) Profesjonalna obsługa, rzetelność, miły kontakt z pracownikami i bardzo... Piotr Gorąco polecam (2) Usługa wykonana sumiennie, rzetelnie, profesjonalnie i...sympatycznie :) Mili... Joanna Solidna firma. (2) Przeprowadzka na terenie Trójmiast bardzo szybko i profesjonalnie. Żadne... Łukasz