Milo i profesjonalnie. (1) Korzystam z magazynu dlugoterminowego tej firmy. Calkowita pomoc i przystepne... Marek Pełen profesjonalizm super fachowcy (1) Super firma DAWID przeprowadzka tylko z TransTeam (2) Pełen profesjonalizm, punktualność, rzetelność, a wisienką na torcie... Anna Lutomska
Międzynarodowa przeprowadzka (1) Serdecznie polecam! Miałem przyjemność skorzystać z usług firmy Achilles przy... Tomasz Przeprowadzka (1) Serdeczne podziękowania dla firmy Jack-Trans. Panowie kulturalni, uprzejmi i... Karolina Bardzo szybka i konkretna przeprowadzka (2) Bardzo szybka i konkretna przeprowadzka. Pracownicy rzeczowi i szybcy. Jakość... Stanisław Jach Profesjonalni, dokładni, szybcy, tani (1) Panowie z Lider-Paku bez żadnych problemów zapakowali cały mój dobytek z dużą... Janek Królikowski Najlepszy serwis przeprowadzkowy (1) Bardzo polecam skorzystać z usług Tragarzówki - panowie bardzo sprawnie... Zuzanna Bartek gdynia (1) Polecam serdecznie firmę Dromader szybko solidnie i za rewelacyjnie niska... Bartek POLECAM (1) Absolutnie polecam firme Dromader. Punktualnie, sprawnie, dokladnie i z... Maja Polecam (1) Szybko, sprawnie, bez narzekania, ze 4te piętro, bez przeciągania do kolejnej... Klient 100% ZADOWOLENIA (1) Serdecznie polecam! W ciągu kilku godzin Panowie przewieźli rzeczy z blisko... Paulina Irena - opinia (1) Bardzo mili panowie, punktualni, wszystko szybko i sprawnie. Dbałość o meble,... Irena Uff już po przeprowadzce (1) Całe szczęście, że wybrałem firmę Arkadiusz Przeprowadzki. Bez niej pewnie... Michał Przeprowadzka domu dziecka (1) Jestem bardzo zadowolona z firmy Achilles! Do przeprowadzenia był dom... Paulina szczerze polecam (1) Bardzo polecam tragarzówkę. 2 panów z pozytywnym nastawieniem, którzy szybko... Łukasz Transport pianina (3) Polecam ekipę firmy TRANSTEAM! Wszystko uzgodniłem telefonicznie. Choć... Michał Solidna firma (1) Profesjonalna pomoc przy przeprowadzce biura. Polecam! Paulina Becz REWELACJA (1) Byłam naprawdę mile zaskoczona. To nie była moja pierwsza przeprowadzka i już... Gosia Profesjonalizm i 100% mojej satysfakcji - polecam !!! (2) Witam, po wczorajszej przeprowadzce mogę spokojnie polecić firmę... Jarek