Polecam (2) Punktualna i profesjonalna obsługa - jak będe się przeprowadzał jeszcze raz... Piotr Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy, szybko i prifesjonalnie zajęli... Milena Polecam ta firme !! (2) Korzystałem ostatnio z firmy Transteam i ZDECYDOWANIE polecam ta firme,... Tomasz
Szybko, sprawnie, miło, tanio (1) Tymi czterema słowami można określić współpracę z tą firmą przeprowadzkową.... Polish Connection / Borys Borows Jestem zadowolony ze współpracy. (2) Firma rzetelna. Indywidualne podejście do klienta i jego sytuacji.... Patryk warto (1) Jestem niezmiernie zadowolona z przeprowadzki. Pan Paweł potraktował nas... Zofia Ania - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi, która została wykonana szybko i... Ania Polska - USA (1) Witam, przeprowadzałem się z G3G całkiem niedawno. Obsługa świetna, od... Michał Dziewczyna z piątku - opinia (1) Panowie dostosowali się do mojego terminu oraz godziny. Przeprowadzka... Dziewczyna z piątku Polecam (1) Korzystałam z ich usługi. Cena jest atrakcyjna jak na trasę którą musieli... Ada Polecam !!! (3) Samochód przyjechał punktualnie panowie sprawnie załadowali meble dbając o... Agnieszka TOP TEN (2) Firma przeprowadzkowa - jedna z niewielu na trójmiejskim rynku- godna... HEKUS TEAM TRANSPORT PRZEPROWADZ Bardzo, ale to bardzo polecam! (1) Panowie byli bardzo profesjonalni, a przy tym niezwykle sympatyczni. Dzięki... Olga Pochwała (2) Dziękuję pracownikom firmy-PIEKAREK-za rzetelną pracę,punktualność i wielką... teresa Transport Pianina (1) Witam. Korzystałam z tej firmy przy transporcie zabytkowego pianina. Bałam... Zadowolona Klietnka Polecam przeprowadzkę z Sixpak.pl (1) Skorzystałam z usługi przeprowadzki międzynarodowej i jestem bardzo... Joanna Polecam! (2) Od pierwszego kontaktu super profesjonalnie - oddzwoniono do mnie w ciagu pol... Katarzyna Polecam (1) Doskonała, sympatyczna ekipa. Sprawnie, bez naciągnieć. Tak jak rozmowa... Martyna Woźniak ZDECYDOWANIE POLECAM !!! (1) " Zmiana Lokum " to firma w całej rozciągłości P R O F E S J O N A L N A !... Barbara Baranowska OPINIA (2) Nie pierwszy raz korzystamy z usług firmy Pana Piotra i jak zawsze jesteśmy... irmina