Szczerze polecam! (1) Polecam Panów z firmy Hekus. Punktualni, bardzo pomocni, sprawnie i szybko... Karolina Dla mnie BOMBA!! (1) Co tu dużo mówić, umówiłem się na przeprowadzkę, kierowca pomógł upakować... Jarek Profesjonalizm (1) Profesjonalizm, elastyczność, sprawność realizacji, przystępna cena to... Przemysław Wirkus
TRANSTEAM.PL - polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Panowie podeszli do tematu fachowo i... Małgorzata UWAGA!!! (1) Witam, miałam wątpliwą przyjemność korzystać z usług tej firmy. Zaczęło od... Ag Fachowa Przeprowadzka (1) Zaraz po Nowym Roku przeprowadzałem się z Warszawy do Gdańska - skorzystałem... Adam zdecydowanie polecam :) (1) pełen szacunek nie dość że wszystko załatwione jak należy to jeszcze, się... Piotrek Przeprowadzka (2) Usługa przeprowadzki zamówiona telefonicznie, informacja o kosztach usługi... Artur Profeska! (1) Wszystko załatwione ekspresowo i bezproblemowo, mieliśmy problemy z towarem... PPOBITEGARY POLECAM (1) POLECAM! Miesiąc temu ekipa pomagała nam w przeprowadzce - chłopcy pracowali... Kasia i Sebastian Przeprowadzka Gdynia - Szczecin (1) Przeprowadzka wykonana z Gdyni do Szczecina, z osób z którymi się... Bartłomiej Zadowolona klientka (1) Przeprowadzka odbyła się sprawnie i bez żadnych niemiłych niespodzianek... Żaneta Polecam Panów!!! (1) Panowie szybcy sprawni i konkretni. Punktualni mili i co ważne beproblemowi.... Łukasz Sprawna usługa. (2) Byłam pod wrażeniem czasu realizacji. Kilka krótkich telefonów i przewóz... Gosia Szczerze polecam. (2) Zamówiła telefonicznie usługę przewozu tapczanu. Sprawnie ustalona przystępna... Anna Transport dzieł sztuki (1) Chciałbym serdecznie podziękowac firmie Jack-Trans za bezszkodowy transport... Marcin RZETELNA FIRMA POLECAM !!! (1) Wszystko odbyło się sprawnie i fachowo.Samochód przyjechał punktualnie a... Przemek Transport firmy transteam - polecam (2) Zamówiłem usługę przewozu wraz z przenoszeniem. Od razu zostałem... Bartek Profesjonalna przeprowadzka (1) Firma Global Service robiła dla mnie przeprowadzkę z Monachium do Gdańska... Ewa Solidnie (1) Transport mebli wykonany sprawnie.Polecam Łukasz