Jak się przeprowadzać, to tylko z nimi :) (2) Firma Liderpak jest w pełni profesjonalna - mi pomagali o ile dobrze pamiętam... Michał Olga - opinia (1) Rewelacja. Szybko, tanio, sympatycznie. Polecam. Olga Super usługa (1) Pełny profesjonalizm, panowie nie robili żadnych przerw ani postojów - usługa... Ola
POLECAM WSZYSTKIM (1) Jak do tej pory najbardziej profesjonalna firmatransportowa z jaką miałem do... Krzysztof P polecam (1) Bardzo dziękujemy firmie Achilles Przeprowadzki za przekazanie nieodpłatnie... anusia58 Marzena - opinia (1) Polecam firmę "Dromader", ponieważ panowie wykonują swoja pracę bardzo... Marzena Bardzo profesjonalnie (1) Przeprowadzka wykonana super sprawnie. Panowie mili, uprzejmi i widać, że z... Basia TRANSTEAM po prostu 100 % normy (2) PODZIĘKOWANIA DLA FIRMY TRANSTEAM,NA KTORA ZAWSZE MOŻNA LICZYC( NAWET W... BORAT Liderpak (1) Pierwszy raz przeprowadzałam się z firmą przeprowadzkową - bardzo pozytywne... Magda Profesjonalizm w każdym calu (2) Skorzystałam z usług firmy przy przeprowadzce domu jednorodzinnego. Pierwsze... Marta SUPER! (1) Gorąco polecam firmę Achilles. Szybka obsługa, profesjonalne podejście i... Monia goraco polecam (1) Mila, uprzejma obsluga. Szybka realizacja Przeprowadzona Szybko, Sprawnie i Solidnie (2) Zlecilem tej firmie przeprowadzke, wszystko przebieglo bardzo bardzo fajnie i... Lakiernik Opinia - przeprowadzka (1) Wykonanie dobre bardzo, sumiennie sie panowie wywiazali mieli problem z... Zbigniew K. Przeprowadzki (1) Bardzo polecam tę Firmę, miła obsługa, profesjonalna podejście do klienta.Na... Ela Serdecznie polecam!!! (1) Bezproblemowy kontakt, punktualność, prężna i odpowiedzialna ekipa, która dba... Sopocianin Szybko i sprawie (1) Panowie bardzo szybko i sprawnie poradzili sobie z przeprowadzką. Do tego... Krzysztof Movebox (1) Serdecznie polecam firmę Movebox. Młoda, energiczna ekipa szybko i sprawie... Mgr Daniel - opinia (1) Bardzo rzetelna i profesjonalna firma. Koszt konkurencyjny w stosunku do... Daniel Fachowo i sprawnie (1) Firma wykonywała dla mnie kompleksową usługę przeprowadzki, przeprowadzałem... Edward