Super firma! (2) Serdecznie polecam usługi firmy transportowej "Transteam". Obsługa klienta,... Iwona Pralka z marketu na Matarni! (2) Po prostu rewelacja.Zanim wyszedłem z marketu,Pan z firmy Transteam już... Krzysztof Wysoka jakość,udana przeprowadzka!!! (1) Miła grupa,panowie bardzo szybko i sprawnie poradzili sobie..mysleliśmy że... Katarzyna S.
Szybko i profsjonalnie (2) Korzystam z usług tej firmy już 3ci raz i zawsze jestem bardzo zadowolona z... Basia POLECAM !! (2) Firma PROFESJONALNA w każdym calu. Nie jestem osobą która wystawia tego typu... Marcin Wszystko ok (1) Wszystko ok. Polecam Tam Transport zabytkowego kredensu (1) Dziękuję za sprawnie przeprowadzony transport.Wszystko przebiegło w miłej... Jarek Hekus - kiepskie przeprowadzki (1) Miałam przeprowadzkę z tą firmą. Samochód za mały. Mówią, że wystarczy na 3... Fornalowa Doskonała firma (2) Uprzejmi,bardzo profesjonalni,punktualni.Dwa razy korzystałam z usług tej... Katarzyna Rudnicka Polecam (2) Transport rzeczy do przeprowadzki poszedł sprawnie i szybko. Zaletą jest też... Klient Polecam! (1) Bardzo się cieszę,że są jeszcze na świecie ludzie,którzy potrafią zrozumieć... Katarzyna Polecam (1) FIRMA GODNA POLECENIA. SZYBKO I SPRAWIE BEZ SZKÓD. PANOWIE DO PRZEPROWADZKI... JULITA Super fachowcy (2) Rzadkością jest taka miła i fachowa obsługa zwłaszcza na "zaraz". Kontakt... Gdańszczanka POLECAM!! (2) Przeprowadzka zrobiona profesjonalnie, miła atmosfera, super ekipa.... Aneta Super firma (2) Bardzo sympatyczne szefostwo i obsługa. Terminowi i uczynni. Bardzo dziękuję... Mariusz serdecznie polecamy (1) Panowie z firmy liderpak przeprowadzali nas z Gdańska do Krakowa. Bardzo... Marta Transport pianina (2) Szybko , sprawnie . Zlecenie wykonane "od ręki " POLECAM Piotr Opinia (2) terminowo, solidnie, fachowy transport. Wlodek profesjonalizm w każdym calu! (2) Współpracujemy z firmą Pana Piotra od wielu lat i nawet przez chwilę nie... Iwona i Jarek Firma godna polecenia w kategorii usług transportowych (2) Firma rzetelna i terminowa z profesjonalną obsługą Justyna