Przeprowadzka (1) Bardzo polecam. Przeprowadzka bardzo skomplikowana, ponieważ była potrzeba... Łukasz Transport urządzeń klimatyzacyjnych (1) W dniu wczorajszym P.P.U Klimat Sp. z o.o korzystała z usług Firmy Achilles... Marcin Bauman Grecja - Polska (1) Przeprowadzałam się z Grecji do Polski za pomocą G3G. Wszystko fachowo i... OLA
Przeprowadzka G3G (2) Zdecydowanie nie polecam. Przeprowadzałam starszą osobę z Łodzi do Gdańska w... AB NIE POLECAM (3) NIE POLECAM KORZYSTAĆ Z USŁUG FIRMY G3G. PRZEPROWADZALI MNIE Z BERLINA DO... KAZEK Anna - opinia (1) Witam!Polecam tę firmę wszystkim,którzy chcą skorzystać z dobrej jakości... Anna Nie polecam (3) Chyba, że ktoś chce obsługę powolną i narzekającą, że wszystko jest ciężkie... Joanna Rewelacja pod każdym względem! (1) Super obsługa, szybko, sprawnie i co najważniejsze punktualnie! Wszystko... Piotr Super firma! (2) Serdecznie polecam usługi firmy transportowej "Transteam". Obsługa klienta,... Iwona Pralka z marketu na Matarni! (2) Po prostu rewelacja.Zanim wyszedłem z marketu,Pan z firmy Transteam już... Krzysztof Wysoka jakość,udana przeprowadzka!!! (1) Miła grupa,panowie bardzo szybko i sprawnie poradzili sobie..mysleliśmy że... Katarzyna S. Szybko i profsjonalnie (2) Korzystam z usług tej firmy już 3ci raz i zawsze jestem bardzo zadowolona z... Basia POLECAM !! (2) Firma PROFESJONALNA w każdym calu. Nie jestem osobą która wystawia tego typu... Marcin Wszystko ok (1) Wszystko ok. Polecam Tam Transport zabytkowego kredensu (1) Dziękuję za sprawnie przeprowadzony transport.Wszystko przebiegło w miłej... Jarek Hekus - kiepskie przeprowadzki (1) Miałam przeprowadzkę z tą firmą. Samochód za mały. Mówią, że wystarczy na 3... Fornalowa Doskonała firma (2) Uprzejmi,bardzo profesjonalni,punktualni.Dwa razy korzystałam z usług tej... Katarzyna Rudnicka Polecam (2) Transport rzeczy do przeprowadzki poszedł sprawnie i szybko. Zaletą jest też... Klient Polecam! (1) Bardzo się cieszę,że są jeszcze na świecie ludzie,którzy potrafią zrozumieć... Katarzyna Polecam (1) FIRMA GODNA POLECENIA. SZYBKO I SPRAWIE BEZ SZKÓD. PANOWIE DO PRZEPROWADZKI... JULITA