Polecam (1) Przeprowadzka przebiegła super sprawnie, w dobrej atmosferze i nie było... aqua1980 PROFESJONALNIE (2) szybko i sprawnie, Panowie przyjechali punktualnie, nadźwigali się ciężkich... małżeństwo Transport pianina. (1) Pianino zostało profesjonalnie zabezpieczone do transportu i sprawnie... Wojciech
REWELACJA!!! (1) Właściciel firmy to przemiły i bardzo uczynny młody człowiek. Do... Iwona Klient z Gdańska Oliwa - opinia (2) Powiem tak, zamówiłem ciężką lodówkę(155kg), usługę wniesienia zamówiłem tego... Klient z Gdańska Oliwa polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna załoga. Panowie starali się jak najszybciej mnie... Ada polecam (1) wszystko jak najbardziej ok karol Profesjonalisci (2) Korzystalem z wielu firm ale ta przebija wszystkie profesjonalizmem, jakoscia... Argos Tanio (1) Niedawno korzystalam z uslug tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Za... Aleksandra Genialnie!! (1) Serdecznie polecam Liderpak! Szybko, sprawnie, profesjonalnie, w terminie... Sylwia Z Firmę mogę polecić z czystym sumieniem (2) U usług korzystałem w maju 2014. Wprawdzie przedmiotem przeprowadzki nie były... Paweł Polecam (1) Zamówiłem kierowcę z samochodem. Pan kierowca był bardzo pomocny, sprawnie... Rocky Profesjonalnie (1) Już drugi raz korzystam z usług tej firmy. Panowie sprawnie i szybko... Ewa Ekspresowa usługa (2) Usługa w kilka godzin od telefonu. Przewiezienie i przeniesienie mebli w... Konkret Zmiana Lokum warto więc polecamy (1) Udana przeprowadzka ,ekipa zgrana i kompetentna.Zero uszkodzeń.Polecamy Karol Transteam (2) Wszystko super, punktualny przyjazd, sprawne działanie (widać doświadczenie),... Monio Najlepsza firma (1) Dla mnie rewelacja. Profesjonalnie , sprawnie. Najszybsza przeprowadzka w... Emilka polecam (1) panowie punktualnie podjechali pod adres zlecenia, pracowali szybko i... mart Polecam !! (1) Wszystko przebiegło sprawnie ,panowie szybko spakowali i przetransportowali... Adam Szybko, sprawnie i komunikatywnie (1) Bardzo polecam firmę: 1. Super doradztwo przez telefon - początkowo chciałem... Robert