Polecamy usługi firmy Transteam (2) Bardzo fachowa i miła obsługa. Transport dostarczony na budowę o czasie,... 3W Dystrybucja Budowlana Opinia (2) Bardzo profesjonalna firma, mili i życzliwi pracownicy, niedrogo,sprawnie.... Alicja C. Chciałoby się, żeby tak wyglądały wszystkie usługi! (1) Świetny poziom usługi od pierwszego do ostatniego kontaktu. Panowie są... mn
LIPA (2) Firma do bani. ceny zawyżone. Meble nie zabezpieczone i po uszkadzane.... Kasia Orunia POLECAM (2) Obsługa jest miła, fachowa i pomocna. Pan z samochodem podjechał punktualnie,... Z Moreny Super (2) Bardzo szybko,bezpiecznie przeprowadzona usługa-Polecam Rafał solidna, zorganizowana (3) Myślący pracownicy, szanujący mienie, ostrożni przy tym szybcy-polecam... Dyrektor Administracyjny Polecam ! (3) Zaczne od tego ze przeprowadzka byla bardzo profesjonalnie wykonana,Panowie... Ewa Transport pianina. (2) Świetna ekipa, wiedzą co robią. Punktualni i kulturalni. Sprzęt był dobrze... Maciek Adi- Polecam tą firmę od przeprowadzek! (2) Witam wszystkich zmieniających adres :) Miałam niedawno przeprowadzkę i... IwonaReszke Sprawna i profesjonalna obsługa (1) Gorąco polecam usługi firmy Hekus. Panowie przewozili duży zestaw moich... Barbara super firma! (3) rzetelni, pracowici, odpowiedzialni, komunikatywni - wszystko czego potrzeba... Ula Jak najbardziej polecam! (1) Wszystko w porządku. Ekipa była sprawna i szybka. Wszystko poszło sprawnie i... Joanna Firma godna polecenia (1) Pracownicy mili, kompetentni. Przeprowadzka przebiegla b. sprawnie (w sumie 3... Alicja Dudek-Kruesch GENIALNA FIRMA (1) Panowie poradzili sobie z moją przeprowadzką z Gdańska do Wejherowa po... VEVIOOR Firma godna polecenia (1) Dzisiaj przeprowadzałam się z gdańskiego Przymorza do Straszyna -... Alicja Szczerze polecam! (1) Z usług Hekus Team skorzystaliśmy przy okazji przeprowadzki do nowego... Maciej na temat (1) Mogę polecić tę firmę punktualni, fachowo zabrali sie panowie do pracy,... Władysław Ł SUPER FIRMA (2) PODZIĘKOWANIA DLA FIRMY TRANTEAM,NA KTORA ZAWSZE MOŻNA LICZYC( NAWET W... KLIENT Super Robota (1) Naprawdę jestem bardzo zadowolony z wynajęcia firmy Bagażówka Gdynia,... Bartosz