Transport pianina. (2) Świetna ekipa, wiedzą co robią. Punktualni i kulturalni. Sprzęt był dobrze... Maciek Adi- Polecam tą firmę od przeprowadzek! (2) Witam wszystkich zmieniających adres :) Miałam niedawno przeprowadzkę i... IwonaReszke Sprawna i profesjonalna obsługa (1) Gorąco polecam usługi firmy Hekus. Panowie przewozili duży zestaw moich... Barbara
super firma! (3) rzetelni, pracowici, odpowiedzialni, komunikatywni - wszystko czego potrzeba... Ula Jak najbardziej polecam! (1) Wszystko w porządku. Ekipa była sprawna i szybka. Wszystko poszło sprawnie i... Joanna Firma godna polecenia (1) Pracownicy mili, kompetentni. Przeprowadzka przebiegla b. sprawnie (w sumie 3... Alicja Dudek-Kruesch GENIALNA FIRMA (1) Panowie poradzili sobie z moją przeprowadzką z Gdańska do Wejherowa po... VEVIOOR Firma godna polecenia (1) Dzisiaj przeprowadzałam się z gdańskiego Przymorza do Straszyna -... Alicja Szczerze polecam! (1) Z usług Hekus Team skorzystaliśmy przy okazji przeprowadzki do nowego... Maciej na temat (1) Mogę polecić tę firmę punktualni, fachowo zabrali sie panowie do pracy,... Władysław Ł SUPER FIRMA (2) PODZIĘKOWANIA DLA FIRMY TRANTEAM,NA KTORA ZAWSZE MOŻNA LICZYC( NAWET W... KLIENT Super Robota (1) Naprawdę jestem bardzo zadowolony z wynajęcia firmy Bagażówka Gdynia,... Bartosz Brawo -PIEKAREK- (Transteam) (2) Muszę przyznać, że początkowo miałem opory odnośnie sposobu wyceny usługi... chomarek2 SOLIDNIE SZYBKO MIŁO PROFESJONALNIE (1) polecam LIDERPAK - Panowie byli o wyznaczonej godzinie - z 5 piętra znieśli... Barbara Solidnie, fachowo i bardzo miło. (1) Organizacja bardzo dobra. Panowie zapakowali meble szybko i sprawnie - to... Edyta Rewelacyjna firma (1) Szybka i profesjonalna obsługa! Przeprowadzka przebiegła bardzo sprawnie, w... Emilia rewelacja!! (1) Czas przeprowadzki wiązał się z u nas z dużym stresem. Długo szukałam firmy,... Patrycja Gorąco polecam :) (2) Naprawdę szybka i sprawna przeprowadzka, miła obsługa :) Katheri rewelacyjna firma (2) Wyjątkowo daję opinię w sieci, gdyż jest to bardzo profesjonalna firma. Firma... Michał Prawdziwi fachowcy od przeprowadzek i przewozów (2) Będę polecał tą firmę znajomym . Przeprowadzka mieszkania do dwóch innych... Marcin P.