Zastanów się 2 razy zanim ich weźmiesz (2) świadczą usługi dla abry (salon meblowy) i są bardzo niesłowni liczą sobie... Rafał sprawni i szybcy ... (1) Polecam firma jest silna Nie są drodzy poruwnując do innych ślamazarnych i... reporter nie polecam (1) Panowie z herkulesa przywieźli mi meble. punktualność medal. i nic więcej... markoxx
opinia (1) Przeprowadzka wykonana profesjonalnie.Jestem zadowolona z sumienności i... beata Profesjonaliści w 100% (2) Jestem pełna podziwu dla sprawności,sumienności i organizacji wykonanej dla... Emilia Marius - opinia (1) Przeprowadzka wykonana w sposób należyty,w terminie oraz bez ukrytych... Marius Przeprowadzka bez stresu (2) Zostały podstawione dwa duże meblowe samochody (wybrałem je sam na stronie... Marcin P. Leszek D - opinia (1) Panowie wykonali przeprowadzkę mojego mieszkania szybko i niedrogo. Byłem pod... Leszek D Sprawna i miła przeprowadzka (1) Panowie bardzo mili i przygotowani do swojej pracy. Szybko i sprawnie... Andrzej Pełni profesjonaliści (1) Przeprowadzka odbyła się szybko i bez stresu. Ekipa świetnie zabezpiczyła... Majka Transport (1) Jestem Bardzo Bardzo zadowolony z usług Andreas, terminowy, szybki i tani... Łukasz POLECAM (1) POLECAM FIRME ANDREAS PRZEPROWADZKA Z NIMI TO SAMA PRZYJEMNOŚĆ. gość ... (1) Nieterminowi - firma przyjechała 3h później niż się umawialismy. ....-... samo_zlooo Super szybko (1) Zadzwoniłam na 500300985 i okazało sie , ze jest odbierany nawet puzno... Alicja Majer