Mogło być lepiej... (1) Na + dla firmy Pracownicy są bardzo silni oraz szybcy i maja wysoki skill... Pani Magdalena z Gdańska Herkules = profesjonaliści (2) Powierzyliśmy firmie Herkules przewóz antycznych mebli z Warszawy do Gdańska,... Kasia SUPER FIRMA - POLECAM NIEZDECYDOWANYM W 100% (1) FIRMA LIDERPAK PRZEWIOZŁA NASZĄ KAWALERKĘ Z PRZYMORZA NA MORENĘ W CIĄGU 1H... ADRIAN
wzór solidności!!! (1) jestem pełna podziwu solidności i uprzejmosci tych panów.Do przeprowadzki... Ania Przeprowadzka wykonana szybko i sprawnie, gorąco polecam! (1) Przeprowadzka wykonana szybko i sprawnie, gorąco polecam! Bogdan Profesjonaliści (1) Termino, szybko, tanio - pełen profesjonalizm, gorąco polecam Marek Przeprowadzka szybko i sprawnie (1) Polecam Firmę Abachus ,ze względu na miła obsługę . Szybki przewóz , krótkie... Krzysiek Firma godna polecenia . (1) Przeprowadzka wykonana bardzo profesjonalnie i szybko z dbałością o meble.... Wanessa a ja polecam (1) kulturalnie w porównaniu do innych firm przewozowych na jakie można się... Kasia C. Zdecydowanie polecam (1) Po wnikliwej analizie większości firm pomagających w przeprowadzkach... Marta Czesław - opinia (1) Przeprowadzka. To słowo, które najczęsciej nas przeraża. Na szczęście jest w... Czesław SUPER SUPER SUPER (1) Pełen profesjonalizm uprzejmi i mili fachowcy. Polecam wszystkim Ela ZDECYDOWANIE NA TAK!!! (1) Zdecydowanie polecam firme. Panowie bardzo uprzejmi, fachowo wykonali... karolina Warto skorzystać (1) W dniu 16-06-2011 , korzystałam z usługi przeprowadzki firmy Herkules. Odbyła... Pani ZADOWOLONA kolejny zadowolony klient (1) Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzki którą wykonała Firma HERKULES.... zadowolony klient z gdańska bardzo polecam!!! (1) szybcy, rzetelni, punktualni, uprzejmi - zabezpieczają sprzęt- tak, że bez... justyna p. Gorąco polecam!! (1) Jestem całkowicie zadowolona z usługi:) Szybko i sprawnie. Firma godna... Ania Godni polecenia ! (1) Firma profesjonalna, przyjechała na czas, ekipa bardzo dobrze zabezpieczyła... Małgorzata POLECAM (1) Ja jestem z męzem zadowolona z tej firmy Teresa Polecam. Bardzo rzetelna firma. (1) Wszystko sprawnie przeprowadzone. Polecam tą firmę. Tomasz Gielski