Rewelacja (1) Sprawnie, szybko i bez problemów. Pełen profesjonalizm, polecam Paulina Profesjonalisci (1) Przeprowadzka przeprowadzona wzorowo, bardzo dobre zabezpieczenie mebli,... Darek Jolka - opinia (1) Panowie nie dość,że spóźnili się 2 godziny,to jeszcze przez telefon ustalają... Jolka
IDEALNIE (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Panowie przyjechali na czas, sprawnie i... ucieczka z Kasztelańskiej:) Dobra robota!!! (1) Z wielkim przekonaniem polecam ekipę z firmy Achilles, która wykonywała dla... Krzysztof darłowski Przeprowadzka firmy (1) Szczerze polecam usługi przeprowadzkowe tej firmy! Co prawda delikatny... investGDA profesjonaliści (1) Wszystko zgodnie z umową, bardzo sprawnie, szybko, bezawaryjnie. Antoni Prawdziwi fachowcy od przeprowadzek i przewozów (4) Będę polecał tą firmę znajomym . Przeprowadzka mieszkania do dwóch innych... Marcin P. Szybka i sprawna przeprowadzka (1) Zamówiłem. Panowie przyjechali na umówioną godzinę, szybko i sprawnie znieśli... Zadowolony klient Piotr godni polecenia (2) Firma bezstresowo przeprowadzila nas z 4 pietra do domu jednorodz. Czterech... Dorota T. Bardzo polecam! (1) Polecam firmę. Usługa transportu wykonana bez zarzutu. Dodatkowym atutem jest... Maciek GORĄCO POLECAM!!! (1) Jeśli masz przeprowadzkę to tylko z tą firmą, są profesjonalni no i... Anna Ewa - opinia (1) Na tle pozostałych firm reklamujących się na portalu trójmiasto firma... Ewa Firma profesionalna, godna polecenia. (1) Firma profesionalna, godna polecenia. Alex Podziękowania za przeprowadzkę (1) Chciałbym wyrazić swoje podziękowania za przeprowadzkę, w której wczoraj... KK Doskonały partner w przeprowadzce (1) Świetnie zorganizowani, mile zaskoczyli nas ekspresowym czasem przeprowadzki... Gosia Sprawnie, szybko i solidnie (1) Firma LIDERPAK przeprowadzała nas z 4 na 3 piętro ( bez windy) pracownicy... Gonia Nie polecam (3) ABANIS Firma w swoim cenniku nie podają, że ceny to ceny netto po czym... wojkos1 Zakład Foto poleca firmę (2) Jestem zadowolona ! już drugi raz korzystam raz prywatnie w Listopadzie 2008... autofotomoto Najlepsza firma (1) Firma jak najbardziej godna polecenia. Czas realizacji skrócony z 10 do 7... Dziura