profesjonaliści (1) Szybko,sprawnie, punktualnie i profesjonalnie. Polecam! dionisos POLECAM NA PRZEPROWADZKI! (2) jestem bardzo zadowolona z uslug tej firmy, naprawdę fachowa ekipa, po raz... AGA Sprawnie i na temat:) (2) Panowie przeprowadzali nas z dużego mieszkania do dużego domu. Przyjechali w... sialthi
Zadowolony klient (1) Korzystałem z pakietu duży samochód + 4 osoby, przeprowadzka przeszła bardzo... Rafał Polecam w 100% (1) Miałam okazje korzystać z innych firm, więc mam porównanie. Panowie z firmy... Ewa Najlepsi!!!! (1) Firma na medal! Zamieniałam mieszkanie i w jednym czasie trzeba było... Serenity dla mnie HERKULES na 1 (1) Jestem pod wrazeniem! Pierwszy raz spotkalem się z tak rewelacyjnie... Mariusz G Polecam (1) Gorąco polecam. Punktualnie, profesjonalnie. Waldek Firma godna polecenia - polecam z przyjemnością (1) Przede wszystkim bardzo dziękuję Panom z LIDERPAK za fachową, miłą, sprawną,... Ania super (1) super milan gb - opinia (1) Termin ustalony ze sporym wyprzedzeniem. W dniu przeprowadzki, kwadrans przed... gb obsługa punktualna i rzetelna (1) panowie punktualnie podjechali pod adres zlecenia,pracowali szybko i... Maria Profesjonalnie i w dobrej cenie. (1) Serdecznie polecam. Miła obsługa. Szybko i profesjonalnie oraz w korzystnej... Kasia / Keback Identity NIEPOWAŻNI (2) Oceny 1 wystawiam bo się w ogóle nie pojawili w umówionym miejscu i umówionym... Bartosz ja polecam (1) Korzystałam dwukrotnie, i polecam. Bardzo szybki dojazd do klienta.... ewa PERFEKT (1) Bardzo jestem zadowolona z usługi.Podejście profesjonalne,szybko,czysto i... F.H.U. EURO-PARTNER Polecam!!! (1) Świetna firma polecam! Przeprowadzka idealna. Super zorganizowana, nic nie... j Halina - opinia (1) składam serdeczne podziękowania Panu Heniowi/przedstawicielowi firmy hekus za... Halina Najlepsi w Trójmieście (1) Informację o "Liderpaku" dostałem od znajomego prowadzącego sklep z grami... westlake Nie polecam (2) Współpraca rozpoczęła się od 30 min. spóźnienia. Jedna z przewożonych szafek... TEKA