Paweł - opinia (1) Bardzo polecam ta firmę , szybki przyjazd , ceny przystępne i uśmiechnieci... Paweł nie polecam (1) przywieziono mi mebel,w trakcie transportu zostal uszkodzony ,co kierowca i... klientka Super sprawnie, miło i bezpiecznie (1) Bardzo polecam. Panowie sybcy jak błyskawice...pot się lał ale cała... M.i G.
Profesjonalna obsługa (1) Firma prezentuje profesjonalne podejście do klienta. Panowie przeprowadzili... Aneta Sopot Mogło być lepiej... (1) Na + dla firmy Pracownicy są bardzo silni oraz szybcy i maja wysoki skill... Pani Magdalena z Gdańska Herkules = profesjonaliści (2) Powierzyliśmy firmie Herkules przewóz antycznych mebli z Warszawy do Gdańska,... Kasia SUPER FIRMA - POLECAM NIEZDECYDOWANYM W 100% (1) FIRMA LIDERPAK PRZEWIOZŁA NASZĄ KAWALERKĘ Z PRZYMORZA NA MORENĘ W CIĄGU 1H... ADRIAN wzór solidności!!! (1) jestem pełna podziwu solidności i uprzejmosci tych panów.Do przeprowadzki... Ania Przeprowadzka wykonana szybko i sprawnie, gorąco polecam! (1) Przeprowadzka wykonana szybko i sprawnie, gorąco polecam! Bogdan Profesjonaliści (1) Termino, szybko, tanio - pełen profesjonalizm, gorąco polecam Marek Przeprowadzka szybko i sprawnie (1) Polecam Firmę Abachus ,ze względu na miła obsługę . Szybki przewóz , krótkie... Krzysiek Firma godna polecenia . (1) Przeprowadzka wykonana bardzo profesjonalnie i szybko z dbałością o meble.... Wanessa a ja polecam (1) kulturalnie w porównaniu do innych firm przewozowych na jakie można się... Kasia C. Zdecydowanie polecam (1) Po wnikliwej analizie większości firm pomagających w przeprowadzkach... Marta Czesław - opinia (1) Przeprowadzka. To słowo, które najczęsciej nas przeraża. Na szczęście jest w... Czesław SUPER SUPER SUPER (1) Pełen profesjonalizm uprzejmi i mili fachowcy. Polecam wszystkim Ela ZDECYDOWANIE NA TAK!!! (1) Zdecydowanie polecam firme. Panowie bardzo uprzejmi, fachowo wykonali... karolina Warto skorzystać (1) W dniu 16-06-2011 , korzystałam z usługi przeprowadzki firmy Herkules. Odbyła... Pani ZADOWOLONA kolejny zadowolony klient (1) Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzki którą wykonała Firma HERKULES.... zadowolony klient z gdańska bardzo polecam!!! (1) szybcy, rzetelni, punktualni, uprzejmi - zabezpieczają sprzęt- tak, że bez... justyna p.