Brawo -PIEKAREK- (Transteam) (2) Muszę przyznać, że początkowo miałem opory odnośnie sposobu wyceny usługi... chomarek2 SOLIDNIE SZYBKO MIŁO PROFESJONALNIE (1) polecam LIDERPAK - Panowie byli o wyznaczonej godzinie - z 5 piętra znieśli... Barbara Solidnie, fachowo i bardzo miło. (1) Organizacja bardzo dobra. Panowie zapakowali meble szybko i sprawnie - to... Edyta
Rewelacyjna firma (1) Szybka i profesjonalna obsługa! Przeprowadzka przebiegła bardzo sprawnie, w... Emilia rewelacja!! (1) Czas przeprowadzki wiązał się z u nas z dużym stresem. Długo szukałam firmy,... Patrycja Gorąco polecam :) (2) Naprawdę szybka i sprawna przeprowadzka, miła obsługa :) Katheri rewelacyjna firma (2) Wyjątkowo daję opinię w sieci, gdyż jest to bardzo profesjonalna firma. Firma... Michał Prawdziwi fachowcy od przeprowadzek i przewozów (2) Będę polecał tą firmę znajomym . Przeprowadzka mieszkania do dwóch innych... Marcin P. Przeprowadzka z Gdyni na wieś (2) Przeprowadzka błyskawiczna, bardzo fachowi panowie, którzy przeprowadzili mi... Kasia w zasadzie polecam (2) Wykonaną usługę w zasadzie pochwalam. Panowie(dwóch) byli prawie... Beata Polecam!!!!!!! (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy. Miałem do przewiezienia masę... ADAM NAJLEPSI W TRÓJMIEŚCIE! (1) Tutaj mogę pisać tylko w samych superlatywach, czyli : punktualność,... Magdalena Szczurzewska profesjonaliści (1) Szybko,sprawnie, punktualnie i profesjonalnie. Polecam! dionisos POLECAM NA PRZEPROWADZKI! (2) jestem bardzo zadowolona z uslug tej firmy, naprawdę fachowa ekipa, po raz... AGA Sprawnie i na temat:) (2) Panowie przeprowadzali nas z dużego mieszkania do dużego domu. Przyjechali w... sialthi Zadowolony klient (1) Korzystałem z pakietu duży samochód + 4 osoby, przeprowadzka przeszła bardzo... Rafał Polecam w 100% (1) Miałam okazje korzystać z innych firm, więc mam porównanie. Panowie z firmy... Ewa Najlepsi!!!! (1) Firma na medal! Zamieniałam mieszkanie i w jednym czasie trzeba było... Serenity dla mnie HERKULES na 1 (1) Jestem pod wrazeniem! Pierwszy raz spotkalem się z tak rewelacyjnie... Mariusz G Polecam (1) Gorąco polecam. Punktualnie, profesjonalnie. Waldek