Profesjonalna ekipa, bardzo sympatyczni ludzie (1) Dziś Panowie z Arkadiusz Przeprowadzki przeprowadzali nasze mieszkanie.... Wojtek A. Firma godna zaufania! (1) Chciałem gorąco polecić usługi firmy Achilles w zakresie przeprowadzek. Firma... Adam Markiewicz - Sygnia Nieruch Przeprowadzka (1) Witam. Serdecznie polecam firmę Achilles a szczególnie pana Wojtka i Jacka... Kaz
Polecam (1) Punktualnie, szybko i fachowo. Świetna organizacja pracy, w 30 minut miałam... Patrycja Sprawnie i solidnie (2) Korzystanie z usług "Tragarzówki" to przyjemność. Panowie zorganizowani na... Zofia Pan Darek jest zadowolony (1) Szybko i sprawnie przeprowadzka załatwiona chłopaki jakby urodzeni do tego... Pan Darek Zachęcona komentarzami skorzystałam z usług tej firmy. (2) Właściciel przyjechał, przedstawił stawki i umówiliśmy się na maksymalnie 7... Niezadowolona Milo i profesjonalnie. (1) Korzystam z magazynu dlugoterminowego tej firmy. Calkowita pomoc i przystepne... Marek Pełen profesjonalizm super fachowcy (1) Super firma DAWID przeprowadzka tylko z TransTeam (2) Pełen profesjonalizm, punktualność, rzetelność, a wisienką na torcie... Anna Lutomska Międzynarodowa przeprowadzka (1) Serdecznie polecam! Miałem przyjemność skorzystać z usług firmy Achilles przy... Tomasz Przeprowadzka (1) Serdeczne podziękowania dla firmy Jack-Trans. Panowie kulturalni, uprzejmi i... Karolina Bardzo szybka i konkretna przeprowadzka (2) Bardzo szybka i konkretna przeprowadzka. Pracownicy rzeczowi i szybcy. Jakość... Stanisław Jach Profesjonalni, dokładni, szybcy, tani (1) Panowie z Lider-Paku bez żadnych problemów zapakowali cały mój dobytek z dużą... Janek Królikowski Najlepszy serwis przeprowadzkowy (1) Bardzo polecam skorzystać z usług Tragarzówki - panowie bardzo sprawnie... Zuzanna Bartek gdynia (1) Polecam serdecznie firmę Dromader szybko solidnie i za rewelacyjnie niska... Bartek POLECAM (1) Absolutnie polecam firme Dromader. Punktualnie, sprawnie, dokladnie i z... Maja Polecam (1) Szybko, sprawnie, bez narzekania, ze 4te piętro, bez przeciągania do kolejnej... Klient 100% ZADOWOLENIA (1) Serdecznie polecam! W ciągu kilku godzin Panowie przewieźli rzeczy z blisko... Paulina Irena - opinia (1) Bardzo mili panowie, punktualni, wszystko szybko i sprawnie. Dbałość o meble,... Irena