adam - opinia (1) Fantastyczna ekipa, bardzo pracowici panowie. Jestem zadowlony i polecam z... adam mistrzowie (2) Jestem bardzo zadowolony ! Dziękuję i polecam. adam. anka - opinia (2) Prawdziwy serwis przeprowadzkowy. Panowie poza noszeniem mebli pomogli mi... anka
Gabriela - opinia (2) Sprawnie, profesjonalnie. Panowie bardzo uprzejmi i pomocni :) jak... Gabriela Jolanta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi jaką wykonali dla nas Panowie z sixpak.pl... Jolanta Anita - opinia (1) Polecam!!!!!!!!!!!!!! Bardzo ostrożni i sprawni panowie ;) Anita Żłobek Niezapominajka - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, bardzo uczciwe godziny pracy, zero przerw,... Żłobek Niezapominajka Ewa - opinia (1) polecam !!! po pierwsze - Panowie przyjechali punktualnie , po drugie -... Ewa Jacek - opinia (1) Przeprowadzka przeprowadzona bardzo sprawnie Jacek martha - opinia (1) Zdecydowanie zgaddzam się pozostałymi opiniami :))) bez stresu i bez... martha WAL - opinia (1) Bardzo przystępne ceny, polecam każdemu. Wysoka jakość usług !!! WAL Marta - opinia (1) Panowie, bardzo dziękuję Marta Zadowolony (2) Pełen profesjonalizm, bardzo wysoka kultura osobista i nieocenione... Mariusz Adam Szymanowski - opinia (2) Sprawnie, rzetelnie, sympatycznie. Konkurencyjna cena. Adam Szymanowski Najlepsza firma na świecie!!! (2) Super szybka, profesjonalna, kulturalna, z poczuciem humoru ekipa. Bardzo... Roma najlepszy serwis przeprowadzkowy (1) Ekipa rzczywiście oferuje wszytkie uslugi związane z przeprowadzkami, do tego... Angela ZDECYDOWANIE NIE POLECAM (2) Pracownicy bardzo się spieszyli, zbili szybę na korytarzu wspólnym a wchodząc... Andrzej Przeprowadzka Wejherowo-Gdańsk (1) Przeprowadzka przebiegła sprawnie i w miłej atmosferze. Panowie działali... Ania Sabina Laskowksa - opinia (1) Bardzo dziękuję za sprawny transport. Panowie byli bardzo mili i wszystko... Sabina Laskowksa Kamil - opinia (1) Zamówiłem bagażówkę do przewozu mebli z BRW na Osowej do Fikakowa, po ok 30... Kamil