Polecam (1) Naprawdę firma godna polecenia. Usługa za przystępną cenę, bardzo życzliwi... Paulina P. Solidna firma (1) Pełen profesjonalizm. Panowie pracują na godziny a uwijają się jak mrówki.... Dominika Tuszyńska Przeprowadzka do Wrocławia (2) Firma odAdoZ wykonała dla mnie przeprowadzkę mieszkania z Sopotu do... Kazio Konarski
Przeprowadzka (1) Wszystko zgodnie z umową, nic więcej pisać nie trzeba. Antoni Polecam (1) Ostatnio korzystałem z usług firmy Transport Przeprowadzki Herkules i jestem... Krystian Kołoniecki Przeprowadzka mieszkania (1) Panowie przeprowadzali mnie na początku grudnia, wszystko udało się bez strat... Kamil Polecam !!! (1) Skorzystałem dwa razy w ciągu 3 miesięcy. Szybko, sprawnie i uprzejmie. Od... Jakub Szybko, sprawnie i na czas (2) Panowie pojawili się o czasie. Wszystko bardzo szybko załadowali na samochód... Kamil Bardzo sprawna i szybka usluga (1) Panowie przemili, bardzo szybko uwinęli się z zapakowaniem dużej sofy i dwóch... Kasia Przeprowadzka do Warszawy (1) Świetna firma! Bardzo fachowa i miła obsługa. Wszystko na czas i zgodnie z... Alina SUPER, POLECAM (2) Potrzebowałam przenieść szafę i regał od sąsiadów z bloku obok do mojej... Mirka Polecam (1) Przeprowadzka odbyła się szybko i sprawnie, ekipa obchodziła się bardzo... Agnieszka Iwona (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy, to profesjonalna i solidna firma... NIKI Polecam Hekus Team (1) Przy okazji przeprowadzki skorzystałem z usług firmy Hekus Team i nie... Marcin Miło i sprawnie (1) Polecam w 100%. Szybko, sprawnie .Wyjątkowo sympatyczna obsługa, co zdarza... Projektant Katarzyna Lewicka Polecę innym (1) Witam Młoda firma fajnie działa na Trójmieście ,polecam ich i będe korzystać... Dariusz Cóż za obsługa! (1) Przeprowadzka bez najmniejszych problemów, mimo przewozu dwóch naprawdę... Mateusz Przeprowadzka Płock-Tczew ( 240km) (1) Szczerze polecam przeprowadzke z trans-gost Można im zaufac-rzeczy dojechały... Bg Profesjonalnie, kompleksowo i rzetelnie. (1) Ciężko w kilku zdaniach wypisać wszystkie zalety Panów pracujących w... Ewelina Transport wyposażenia zakładu fryzjerskiego. (1) Chciałbym za pośrednictwem tej strony podziękować za rzetelnie wykonaną... Marek