Pac jęt od 30 lat - opinia (1) Tragedia co się tam dzieje . Nie polecam. Pac jęt od 30 lat Xyz - opinia (1) Pozytywne zaskoczenie w kwestii szczepienia na Covid. Świetna organizacja,... Xyz Pacjent - opinia (1) Jest jedną rejestratorka nie miła wredna i że wszystkim ma problem tylko u... Pacjent
Gosia - opinia (2) Nie polecam. Niesympatyczna obsługa na rejestracji. Przez 2 godz nie można... Gosia Gabriela - opinia (1) Dno to mało powiedziane recepcja bez empatii nie odbierają telefonu gburowate... Gabriela Sara - opinia (1) Dostępność do lekarzy oraz ich wiedza medyczna na niskim poziomie. Pacjent... Sara Polecam ta przychodnię (2) Leczę się w tej przychodni od lat i obserwuję zmiany na plus. Panie w... Ania Przychodnia Św. Ojca Pio (2) Najlepsza Przychodnia na Zaspie- nie przyjęli mnie w Polmedzie, podjechałem... Marcin K - opinia (2) Przychodnia zeszła na psy.moge to powiedzieć po 27 latach leczenia.dobrzy... K Cyrki w poczekalni (1) W poczekalni do lekarza zawsze są cyrki. Rozumiem, że ktoś potrzebuje pomocy... Agata Przychodnia Ojca Pio na Zaspie - proszę o opinie. (7) Jakie są wasze opinie na temat tej przychodni. Bo mi się wydaje że jest słabo mako Slab obsługa (1) Umówiona zostałam na godzinę 18 i okazało się, że dwóch pacjentów zostało... sz Pełen profesjonalizm (1) Zgłosiłam się do przychodni z bólem ucha, mimo, iż nie było miejsc pani z... Aneta Przyjmowanie chorych dzieci (2) Witam. Dzwoniąc do przychodni i informując, iż dziecko ma wysoką goraczke,... Sonia Totalny bałagan w przychodni przy szpitalu na zaspie (2) Od poniedziałku 17.11. Rozpoczęła się rejestracja do lekarzy specjalistów w... pacjent Ginekologia (1) Mam 19lat, jestem w 11 tygodniu ciąży.mimo iż jestem mężatką u kilku lekarzy... Ola nigdy wiecej! (11) to co dzieje sie w tej placowce to koszmar! rejestratorki szykanowane krzycza... kasia Agnieszka - opinia (5) Chciałabym b.serdecznie podziękować pani w rejestracji i zespołowi... Agnieszka polecam (2) jestem zachwycony obsługą w ośrodku. panie w rejestracji zawsze uśmiechnięte... stały pacjent Omijać z daleka (3) To co się tam dzieje przypomina lata 70-te ubiegłego wieku. Danielewicz... Włodzimierz