pacjent to wróg przychodni (1) nie sposób dostać się do specjalisty ( chyba że prywatnie), dla ludzi... anna KOSZMAR!!! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!! (1) wszyscy, którzy tam pracują są nie mili i zachowują się jakby pracowali za... NIEZADOWOLONA RODZINKA MOŻNA BY PISAĆ I PISAĆ!!!! DO TEGO NIC DOBREGO!!! (1) Popieram, że jedynie pani doktor Jungowska była super i również żałuje, że... ZBULWERSOWANA PACJENTKA
Szkoda, że to nasza natura... (1) Przykro mi, że czas znajdują tylko ci, którzy się zawiedli. Sporo opinii jest... Monika Bywało gorzej (1) Nie jest to najgorsza przychodnia, w jakiej przyszło mi się leczyć, ale... Aga pacjent - opinia (1) Panie w rejtracji są bardzo nie przyjemne i siedzą tam chyba za kare pacjent odp.Iza (1) Czy na pewno była Pani u drW.W? Jest miłym z poczuciem humoru lekarzem,zawsze... Lona spokojnie (1) Oddzial chirurgiczny bardzo milo, przyjemnie i bezproblemowy. Pielegniarka... renatka zlosnica - opinia (1) Nie polecam wizyt u ginekologa Pana Z.G. fatalne podejście do pacjenta!!!no... zlosnica beznadzieja (1) panie na recepcji- nieprzyjemne i wredne pobieranie krwi- masakra (boląca... Justa Polecam! (1) Mam bardzo dobrą opinię na temat lekarzy tu pracujących. Dr Joanna Hadrian i... Alicja Serdecznie Polecam !! (1) Jestem pacjentka Swissmedu już bardzo długo i serdecznie wszystkim polecam!... Dorota SZCZERZE POLECAM (1) Na prawdę szczerze polecam Dr Edytę Artemiuk. Jest to lekarz z powołania.... Lady Ąrzefu masakra... (1) rejestracja błyskawiczna na ''za tydzień''...;> Pani doktor lekko... tru Polecam (1) dzisiaj z synkiem (6lat), byłam na pobraniu kwi, a że on panicznie boi się... Iza Zapisy do lekarza pierwszego kontaktu (1) Nie oceniam całości, pragnę poruszyc tylko jedną kwestię: zapisów do lekarza... Sil LUDZIE OMIJAJCIE TEN OŚRODEK Z DALEKA JAK MOŻECIE!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zarejestrowanie się do lekarza graniczy z cudem. Bardzo trudno się dodzwonić.... PACJENT Więcej niż porażka (1) Przychodnia totalnie wroga dla pacjenta. Panie w rejestracji zachowują się... Majka an - opinia (1) ...strata nerwów,czasu...Twój problem to niekoniecznie problem... an O. K (1) Wykonanao mi badanie kolana rezonansem magnetycznym. Cena do przeżycia. Nowy,... adam