a ja polecam (1) Ja leczylam sie kilkakrotnie u dr U. Moze i jest malomowny, ale nadzerke mnie... Lucyna g - opinia (1) Szczerze odradzam!! Panie z laboratorium nie potrafią nawet pobrać prawidłowo... g Dodzwonic sie do przychodni graniczy z cudem (1) Tak jak jedna z przedmowczyn napisala: dodzwonic sie do tej przychodni... biscop
Fatalme rejestratorki (1) Pan (paniusie raczej)i z rejestracji zachowują się jak kobiety z minionego... Agnieszka Świetnie (1) Uczęszczam na leczenie do dr. Rafało od kilku dobrych lat i jestem bardzo... Dext3r ginekolog (1) Cóż, ja będąc w 3 miesiącu ciąży udałam się dziarsko celem zapisania się na... ppp dramat!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) do lekarza idzie się by otrzymac jak najszybciej pomoc a to co się dzieje na... zdrowa jak rydz!!!!! polecam (1) Robiłam w tej przychodni kolonoskopie i muszę przyznać, że jak najbardziej... stokrota ENDOMED (1) Bradzo polecam Dermatolog Wenerolog Korczak-Michałowska. Konkretna ,... Kamil Poradnia K... (1) Potwierdzam to, co napisały moje poprzedniczki. Czy to nie jest straszne?... wiktoria odradzam (1) Zarejestrowanie się do lekarza graniczy z cudem. Bardzo trudno się dodzwonić.... Wiola Przychodnia, która codziennie odmawia pomocy pacjentom. (1) W rejestracji telefon godzinami zajęty albo nikt nie odbiera. Lekarzy... Agnieszka Nowak Pediatra i nietylko (1) Pani pedriatra bardzo miła i zawsze otwarta do pacjenta,również panie... Bogumiła Wielkie rozczarowanie ! (1) Na wizytę czekałem tydzień. W umówionym terminie otrzymałem informację... Adam Dorota - opinia (1) Pracujący rodzice zdrowych dzieci nie mają szansy dostac się np. na bilans,... Dorota Przychodnia godna polecenia (1) Pragnę powiadomić wszystkich że jest w Sopocie przychodnia która... JACEK z Sopotu opinia na temat badania okulistycznego (1) Chciałam wyrazić swoją wdzięczność i uznanie dla dr. chorób oczu p.... Anna J. poradnia K (1) a ja jestem zadowolona z ginekologa. Leczę sie tam od kilku lat i nigdy nie... ania Profesjonalinie i po ludzku (1) Goraco polecam przychodnie , bardzo dobre podejscie do pacjenta ze strony... Marta Pawliczek polecam tą przychodnię (1) miałam okazję poznać dwie panie doktor i polecam! rejestratorki niestety nie... mama michałka