Ania - opinia (1) próbowałam się dodzwonić do przychodnia fakt zajęło mi to 15minut i jeszcze... Ania Należałoby coś POPRAWIĆ!!!!!! (1) Jeżeli chodzi o Panie z obsługi pielęgniarskiej i z recepcji to REWELACJA -... Pacjentka beznadzieja (1) totalna ignorancja . Rozłączanie połaczeń, odkładanie słuchawki , niemożnośc... ania
uwazam (1) nalezy zmienic ginekologa i to w szybkim tempie,facet ,na niewlasciwym... czarownica a ja jestem zadowolona (1) Oprócz dr R. wszyscy byli zawsze w tej przychodni dla mnie mili i nie... Skiniowefa żenada (1) Panie rejestratorki oglądają tv, a rodziców z dziećmi najchętniej wysłałyby... Skiniowefa wielki plus (1) wielki plus Leszek negatyw w 100 % (1) moja dziewczyna urodziła curke i po dwoch tygodniech miala straszna goraczke... maniek nie polecam (1) panie w rejestracji maja pacjenta w nosie, po takim potraktowaniu czlowiek... ewa jestem zadowolona (1) Mimo duzej ilości pacjentów zostałam przyjęta punktualnie. Kłopoty z... Grażyna Swissmed - Gdynia - POLECAM !!!!!! (1) Bardzo, ale to bardzo miła obsługa. Uczynne i uśmiechnięte pielęgniarki.... W. Tom. Przychodnia w Gdyni (1) BYłem w przychodni w Gdyni pierwszy raz w październiku 2008. Po usłudze... G.S. coraz gorzej (1) Jest tylko jedna rozsądna lekarka a dostać się do niej niezwykle trudno. Cala... zumba Polecam! (1) Jestem pacjentką Endomedu od dłuższego czasu i jestem zadowolona z... Katarzyna magda - opinia (1) nie polecam ginekologów, nie chcą kierować na badania, na oko oceniają nawet... magda Tragedia!!!! (1) Przychodnia która nie realizuje swojej roli wyznaczonej przez NFZ, tzn. o... Gdynianin Po koronarografii -oddział kardiologii (1) W nawiązaniu do opinii z dn.12.11.2008. chciałbym wyrazić wysokie uznanie za... J.Z. O dr.W (1) 2 mieś czekałam na wizytę ginekologiczną na NFZ!Gdy powiedziałam lekarce że... Zszokowana Nie polecam (1) Chodziłam z córcią do lekarek i nie polecam. Leczenie tylko antybiotykami,... Mama dodzwonienie sie do przychodni graniczy z cudem (1) dodzwonienie sie doprzychodni graniczy z cudem, panie ktore pracuja w... pacjent