Janusz Krawczyk - opinia (1) Ustanowić stały etat informacji-rejestracji telefonicznej.Zła organizacja... Janusz Krawczyk Polecam (1) Po pól roku tułania się po państwowych przychodniach i prywatnych klinikach... Sylwia Jarzyńska wierna pacjentka - opinia (1) Jesteśmy cala rodzina juz od jakiegoś czasu pacjentami tej przychodni i... wierna pacjentka
umówić się porażka ! (1) Na zewnątrz wszystko pięknie lecz od środka zgnilizna i brak profesjonalizmu... Bodzio nikt nie odbiera - nie mam jak sie umówić (1) DWA NR TELEFONU, CZŁOWIEK CZEKA I CZEKA I PŁACI ZA ROZMOWĘ I CZEKA I NIK NIE... tOMASZ jak za komuny... (1) Lekarki sa naprawde super, z nimi nie ma problemow , jednak tak jak wczesniej... joasia Okropna przychodnia (1) Okropna przychodnia Anonim polecam laboratorium i nie tylko (1) miła obsługa w rejestracji ogólnej i laboratorium, ludzie są pomocni, bardzo... Karolina nie polecam (1) odstraszają Panie z rejestracji... faktycznie jakby za karę pracowały,... Karolina Jestem bardzo zadowolona!!! (1) Muszę przyznać ze nie spodziwałam się tak miłej i fachowej obsługi. Goraco... aaa Opinia o ortopedzie (1) pomijając fakt że dodzwonienie się do tej przychodni graniczy z cudem to... XXX Szkoda gadać (1) Jeden lekarz na dyżurze w niedzielę stwierdza że jest coś z płucami inny w... :) No i powracamy do starych przyzwyczajeń! (1) Przychodnia robi wrażenie, nowoczesnej przyjaznej dla pacjenta i dlatego... Pacjentka Marta - opinia (1) Od kilku lat jestem pacjentką kliniki EVI-MED, ale tylko ze względu na... Marta Dzień Dobry (1) Korzystałem z usług tej przychodni i czuje się spełniony w pełni słowa tego... Klient Super (1) Jestem pod wrażeniem,lekarz ten sam przesympatyczna pani doktor Sudara,ale... Katarzyna Słabo (1) 10 minut na telefonie podanym przez centrale zakładu aby się dowiedzieć że... Michał Justyna - opinia (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z MOJEJ PRZYCHODNI ORAZ Z TEGO W JAKI SPOSOB... Justyna Niewłaściwa komunikacja (1) Witam, Bardzo zależało mi dostać sie do gastroenterologa (prywatnie), a... BZ Aby się dodzwnić (1) Dodzwonilam się tylko dlatego,ze jestem uparta i postanowilam wywalić w... rozczarowana