ag - opinia (1) potwierdzam ogromne trudności w dodzwonieniu się. W dzisiejszych czasach to... ag dorota - opinia (1) polecam dr. Serkies.Leczy mnie od urodzenia i jest świetnym fachowcem!!!! dorota Świetny pediatra (1) Mieszkam na Morenie od wielu lat i leczę się w przychodni. Nie zgadzam się z... R. Szymańska
i za - opinia (1) Przyjmuje tam wielu lekarzy ale zle doswiadczenie mam z jedna doktor W.. W... i za Ortopeda- rewelacja! (1) Ja w tej przychodni korzystam z uslug lekarza ortopedy, ktory zajmuje sie... Martka mogło być gorzej. (1) POtwierdzam opinię, z umówienie sięn a wizytę graniczy wręcz z cudem.... zadowolona pacjentka w - opinia (1) bez problemu dostałam skierowania na badania takie jakie chciałam na koszt... w JEST OK (1) Przychodnia jest obok mojego domu. Korzystam z wizyt u internisty i... karolina Gosia - opinia (1) krótkie terminy oczekiwania Gosia cos strasznego... (1) Potwierdzam poprzednią opinie odnosnie kontaktu tel - cos strasznego!.Panie... Paweł zadowolony (1) Byłem pacjentem kilku przychodni ,aż trafiłem do przychodni Brzeźno.Mimo iż... Zadowolony pacjent nie emeryt ... (1) Uważam, że rejestracja przez internet jest rewelacyjna, nie trzeba wstawac... Katarzyna Wysokie kompetencje i wrażliwość w podejściu do pacjenta. (1) Jestem pacjentem przychodni od poczatku jej powstania. Wysoko oceniam... Grabarska Violetta ? - opinia (1) jezeli chodzi o leczenie sie sa tu bardzo dobrzy specjalisci. badanie i... ? stomatologia (1) usługi stomatologiczne są na bardzo wysokim poziomie, Pani doktor Beata jest... bożena dr Małgorzata Słomiana (1) takich lekarzy nam trzeba , leczenie szybkie ,skuteczne ,oddana swoim... Iza mama - opinia (1) Nie polecam pediatry dr. Z., nie wazne e jest mila jak dla niej rodice... mama arogancja i standardy peerelu (1) uważam za skandaliczne funkcjonowanie placówki. terminy dostania się do... maik omijać z daleka (1) Po ostatniej wizycie u pediatry i też u innego lekarza zdecydowanie szukam... rozczarowana dr Rafało (1) polecam każdemu kto ma problemy z kręgosłupem. przez własną głupotę... pacjent