Kiepska sprawa (1) Niestety dość słaba przychodnia - często zmienia się lekarz ogólny, jeden z... outlaw Polecam (1) Do tej przychodni chodzę z dziećmi. Pani doktor Serkies przemiła i nigdy nie... Kasia H. Sobota... (1) ...i sytuacja wydawałoby się beznadziejna. Swiss Med stanął na wysokości... SM
Opinia od lekarza;) (1) Tak się składa ze jestem młodą lekarką i tak samo jak sie zapisałam do tej... Szachrajka OBY TAK BYŁO WSZEDZIE! (1) Jestem pacjentką ENDOMEDU od kilku lat i chcę wyrazić słowa uznania nie tylko... Ewa Spox (1) Trenuje od 6 lat i regularnie jestem zmuszony do odwiedzania tej przychodzni.... Wioslarz Lekarze Ogólni (1) Odmawiają przyjęcia pacjenta z wysoką gorączką, gdy lekarz do którego pacjent... Kinga Lello Ogólni o klinice (1) Do tej pory miałem okazję korzystać z tej kliniki 4 razy. Za każdym razem... niezadowolony Magda - opinia (1) ta przychodnia jest beznadziejna w calosci.Lekarz ktory jest rano to... Magda ocena (1) W żaden sposób nie można się dodzwonić,mam małe dziecko i mieszkam daleko... Monika pobieranie krwi to koszmar (1) Bylam ostatnio na pobraniu krwi w przychodni po raz pierwszy i... Magda gosia - opinia (1) a ja odradzam i to stanowczota przychodnie nowy chelm nie mozna dostac sie do... gosia usg bioderek dziecka (1) kilka tygodni po urodzeniu sie naszej coreczki udalismy sie do ortopedy... bs Tikabella - opinia (1) Najgorsze jest to, że swoją chorobę należy przewidzieć tydzień a najlepiej... Tikabella Coraz gorzej (1) Korzystam z usług baltimedu od początku jego istnienia. Z obawą stwierdzam,... Anna Napoleone - opinia (1) Poziom przyjmowania pacjentów w naglej potrzebie żenujący. Z goraczka nie... Napoleone poradnia dla dzieci (1) Jeśli chodzi o poradnie dla dzieci to nie polecam. To co dzieje się w tej... ss rewelacja (1) Lekarze mili i sympatyczni, Pani w recepcji przemiła a pomysł z wprowadzeniem... adam Super przychodnia (1) Pozdrawiam gorąco cały personel fizykoterapeutów i Panie z... Zadowolony Stomatolog (1) Super podejście do pacjenta...po pierwszej wizycie doszłam do wniosku że nie... dorotka